Foglalkoznál vele/tennél valamit ha a 14 éves fiad teherbe ejtett egy 13 éves lányt?
Figyelt kérdés
Beleszólnál abba a döntésbe, hogy megtartsák-e?
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a fiaddal elbeszélgetnél-e hanem, hogy mit csinálnál a lánnyal később a gyerekkel.
Illetve kivennéd a részed a pici nevelésében/támogatásában?
2023. szept. 18. 19:26
21/24 anonim válasza:
Ha ilyen előfordulna valószínű mi szülők tehetnénk róla. Egy gyerek még nem tud ilyen döntést hozni. Az a gyerek aki így jár,azzal nem sokat foglalkoznak otthon,nem tudják mit csinál,merre tekereg. Nagyon beteg a kérdés, de sajnos nem lenne egyedi eset,és,ha úgy nézem ez csak a "jobbik" eset,ha szabad ilyet írni
22/24 anonim válasza:
21
Az iskola wc-jében is lehet szexelni. Az én általános iskolámban volt erre példa még mielőtt én elkezdtem volna oda járni.
Vagy épp a stadion mögött, amíg várják a buszt. - Erre gimis koromban született egy példa a városban.
23/24 anonim válasza:
21 vagyok,akkor is tartom az előző hozzászólásomat. Minden nevelés kérdése. Ha olyan a gyerek,a szülő sem lehet különb. A gyermek a szülő tükörképe. 😉
24/24 anonim válasza:
Te egy akkora idiota vagy.Milyen világban élunk már,de komolyan.Áhhh nem szolnék bele,dehogy...tojáshéj a seggén,eleve azt nem kellett volna megengedni,hogy együtt járjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!