Foglalkoznál vele/tennél valamit ha a 14 éves fiad teherbe ejtett egy 13 éves lányt?
Beleszólnál abba a döntésbe, hogy megtartsák-e?
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a fiaddal elbeszélgetnél-e hanem, hogy mit csinálnál a lánnyal később a gyerekkel.
Illetve kivennéd a részed a pici nevelésében/támogatásában?
Az a gyerek nem az én problémám.
HA a 13 éves kislány nem megy abortuszra (ennek a költségét hajlandó vagyok állni), akkor majd az Ő szülei nevelik a kisbabát.
Bár a fiam szerencsére nem olyan idétlen, hogy 15 évesen felcsináljon egy kislányt :D - eleve össze sem jönne egy általános iskolással.
Egy vicc, aki azt mondja, hogy a 14 éves fiúnak kell viselni a felelősséget, mert fel volt világosítva.
Egy 14 éves gyereknél nem releváns sem jogilag sem sehogy a felelősségvállalás, mivel kiskorú.
A sok h_lye meg lájkolja.
De most komolyan, etetitek a trollt? Ennek mennyi a valószínűsége?
Normális embereknél kb. nulla. Nem 12 évesen lesz egy lány érett az anyaságra. A fiúk sem 14 évesen. Az egy dolog, hogy elkezdi érdekelni a szex. Az egy másik dolog, hogy egymásra is kell találniuk, azért az nem annyira egyszerű.
Ha egy 13 éves lányt elkezdi érdekelni a szex, nem 14 éves fiúval fogja csinálni, hanem egy idősebb férfival. Az meg már pedofília.
Én pont valamelyik nap olvastam itt Gyakorin, egy (valószínűleg) gyerektelen nő írta, hogy az egyik barátnője 17 évesen felcsináltatta magát, aztán elutazott külföldre, (a szülei itt élnek M.O.-on) és a gyereket azóta is a csaj szülei nevelik.
Úgyhogy ennyit erről, és akkor még a gyerek egy r.hadék a szülő részéről, hogy minek csináltatta fel magát, még véletlenül sem a szülő a hibás, hogy nem világosította fel a lányát, és megengedte neki a pasit..
Mert 20, 30 vagy akárhány évesen nem tudja valaki felcsináltatni magát, ami után lepasszolja a gyereket a szüleinek, ő meg lelép külföldre, vagy mi van?
Amiket itt írtál, az nem korfüggő. Szóval eléggé irreleváns, hogy 17 évesen esett teherbe.
1. Egy 13-14 éves már általában nemzőképes, nemtől függetlenül.
2. Kb ez is az a korosztály, amit már érdekel a szex, de azt se tudja mi az.
3. Egy 13 éves melyik korcsoportból ismer több embert? Abból amelyikkel össze van zárva naponta jópár órára, vagy abból, amelyikkel jóformán nem is találkozik? Így meg mi a valószínűbb, melyik korosztályból fog származni az, akivel oda jut a dolog, hogy dugjanak? Hm?
4. 13 évessel dugni még mindig nem pedofília. Igen, bűntetendő, mert szexuális visszaélés, de attól még nem pedofília. Ha a fiatalabb már elkezdett serdülni, nem beszélhetünk pedofíliáról. Egy 13 éves meg azért már BIZTOS elkezdett. Használd jól a szavakat.
Amúgy megjegyezném, hogy egy 13 éves jogi szempontból konkrétan azzal szexel akivel akar, amennyiben a másik még nem nagykorú. Ezt csak egy kis érdekesség, művelődj.
Mit csinálnék?Reménykednék,hogy nem annyira szédült a lány,hogy 13 évesen meg is tartsa.Ha kikérnék a véleményem,akkor kerek perec megmondanám,hogy gyereknek nem való a gyerek,ki is fizetem az abortuszt,ha azon múlik.
Ha megtartják és a fiam úgy dönt,hogy ő is akarja a gyereket ( bár ez nekem 14 évesen nehezen értelmezhető, még azt se tudja,hogy mire vállalkozik),akkor nyilván nem fogom tiltani a gyerekétől,de biztos nem fog hozzájuk költözni,emiatt kimaradni az iskolából stb.
Mindenki volt fiatal és szerelmes,de azért eléggé meredek terhesen menni 8.osztályba.
A morális dolgokon kívül arról már ne is beszéljünk,hogy egy 13 éves lány se testileg se lelkileg nem áll készen az anyaságra,mindkét területen súlyos következményei lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!