Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem foglalkozik velem a barátnőm? 17/F
Távkapcsolatról van szó. 60 km választ el minket. De hétvégénként találkozni szoktunk. Ez az alkalom múlt héten kimaradt és azóta valahogy keveset foglalkozik velem. 2-3 óránként ír vissza. Tény, hogy elfoglalt, iskola után heti 5 alkalommal fociedzésre jár. Mikor haza ér, még tornázik is otthon.
Általában este 10 órakkor/fél 11kor beszélünk telefonon. Nap közben időnként elérhető, de nem jelez felém, hogy mit csinál, nem mesél és nem érdeklődik felőlem. Válaszokat előre is köszönöm!
Az kimaradt, hogy én talán túl érdeklődő vagyok. Nekem is van dolgom, de ha tudok írok neki. Próbálok minél rugalmasabb lenni.
Már több mint egy hónapja együtt vagyunk,de ő még nem volt nálunk. Szerintetek itt az ideje?
Minek foglalkozzon veled? 60 km-re vagytok egymástól!
Ti 2 idegen vagytok!!!
Engedd el! Vagy, költözzetek össze! Ennyi!
Nemtudom, de nálunk is kb ugyanez van, annyi külömbséggel hogy barátom egész déluán otthon van sosem jár el otthonról.. (de én mindig válaszoljak neki negyed órán belül mert megsértődik ha nem válaszolok előbb :D ) ha meg megkérdezem mit csinál akkor felkapja a vizet :D
Kérlek, ne hagyd hogy ez legyen nálatok is.
Segíteni sajnos nem igazán tudok...
Esetleg felhozhatnál új témákat, vagy csak kezdj el mesélni neki hogy veled ma mi történt, miket csináltál, aztán hátha észreveszi hogy nem érdeklődött felőled, sőt lehet hogy elmondja hogy mit csinál mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!