Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy hogy keveset foglalkozik velem a barátom? 17/l
A shoppingolás kicsit megakasztott. Mit szokott "shoppingolni"? Ez csak úgy érdekel.
Az én barátom sorrendje: edzés, alvás, suli, aztán talán én😂 az evés valszeg még megelőz engem:D
És igen, mi is elég keveset találkozunk, főleg az edzései miatt, de ha neked nem elég ennyi találkozó, akkor egyszer üljetek le, egyeztessétek össze az időrendeteket, és egyezzetek meg fix pontokban a hét folyamán, amikor (ha nem is olyan sok időre) biztosan találkoztok.:)
Nekem is volt egy ilyen fiu az eletemben,ket haveri talalkozo koze tudott engem beszoritani.
Hamar ki is adtam az utjat,azota ram talalt a szerelem. Szerintem minden lany azt erdemli,hogy hercegnokent banjanak vele,nem szabad beerni olyannal,akinek mindennel kevesbe vagy fontos.
Nyilvan,kell baratokkal lenni es sportolni is,de konyorgom,akkor ha neki csutortokon edzesen van,tegye at pentekre az elso randit.
oszinten ha lany lennek és ilyen pasim lenne, akk nem lenne
az 1 dolog h most ilyen de 20 ev mulva ő lesz a nagy focinezo sörivó bajnok????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!