Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy reagálnátok ha a 16 éves...

Hogy reagálnátok ha a 16 éves lányotok kiszívott nyakkal jött volna haza a szilveszteri buliból?

Figyelt kérdés
jan. 1. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
99%
Juli, figyelj oda jobban legközelebb, most meg vegyél fel valami magasnyakut, ha elmesz itthonról, hogy ne cikizzenek ki
jan. 1. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Megkérdezném, hogy akar - e róla mesélni. Remélném, hogy védekezett miután ezerszer beszéltünk róla, hogy milyen fontos. Biztosra mennék, hogy a beleegyezésével történt bármi.
jan. 1. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Ugyan úgy kb, mint 1 vagy 3.

En már 32 vagyok, 16évesen én is mentem haza kiszívott nyakkal.

Anyám persze jól elvert...ez jellemzi a viszonyunkat is.

jan. 1. 18:26
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy.
jan. 1. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Semmit nem szólnék, esetleg jelezném hogy ha szeretne beszélgetni, akkor ráérek. Szerintem ez mindenkivel előfordult vagy legalábbis sokakkal. Nekem is volt, nem tudom miért csinálnak ebből ügyet néhányan.
jan. 1. 18:52
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Szólnék neki, hogy bár tudom, menőnek érzi, igazából ciki, de röhögünk majd együtt 10 év múlva rajta.
jan. 1. 18:55
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy.
jan. 1. 19:04
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Megkérdezném, hogy milyen volt a buli, és ha szeretne mesélni róla, akkor itt vagyok. A nyakáról nem tennék említést, 16 évesen nekem is voltak ilyen foltjaim, na bumm.
jan. 1. 19:25
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Megkérdezném tőle kaján vigyorral az arcomon,hogy jó volt a buli? 😁😆
jan. 1. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:
42%
Hogy legközelebb ne legyen hülye... A kiszívott nyak piszok ciki :D
jan. 2. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!