Hogy reagálnátok ha a 16 éves lányotok kiszívott nyakkal jött volna haza a szilveszteri buliból?
Figyelt kérdés
jan. 1. 18:12
1/11 anonim válasza:
Juli, figyelj oda jobban legközelebb, most meg vegyél fel valami magasnyakut, ha elmesz itthonról, hogy ne cikizzenek ki
2/11 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy akar - e róla mesélni. Remélném, hogy védekezett miután ezerszer beszéltünk róla, hogy milyen fontos. Biztosra mennék, hogy a beleegyezésével történt bármi.
3/11 anonim válasza:
Ugyan úgy kb, mint 1 vagy 3.
En már 32 vagyok, 16évesen én is mentem haza kiszívott nyakkal.
Anyám persze jól elvert...ez jellemzi a viszonyunkat is.
5/11 anonim válasza:
Semmit nem szólnék, esetleg jelezném hogy ha szeretne beszélgetni, akkor ráérek. Szerintem ez mindenkivel előfordult vagy legalábbis sokakkal. Nekem is volt, nem tudom miért csinálnak ebből ügyet néhányan.
6/11 anonim válasza:
Szólnék neki, hogy bár tudom, menőnek érzi, igazából ciki, de röhögünk majd együtt 10 év múlva rajta.
8/11 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy milyen volt a buli, és ha szeretne mesélni róla, akkor itt vagyok. A nyakáról nem tennék említést, 16 évesen nekem is voltak ilyen foltjaim, na bumm.
9/11 anonim válasza:
Megkérdezném tőle kaján vigyorral az arcomon,hogy jó volt a buli? 😁😆
10/11 anonim válasza:
Hogy legközelebb ne legyen hülye... A kiszívott nyak piszok ciki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!