Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengedjem a 16 éves lányomat...

Elengedjem a 16 éves lányomat a barátjával szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve, mert ha nemet mondok abból biztos jön majd a vita...

2012. dec. 17. 22:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyire lehet megbízni a barátjában. Ha ismerném a srácot és megbízható lenne, akkor elengedném. Egyébként nem.
2012. dec. 17. 23:01
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem, jöjjön ő hozzátok.
2012. dec. 17. 23:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Húha, nehéz kérdés, az enyém még nem jár el, nincs barátja, de közeleg ez az idő, és nagyon félek tőle... Ha megbízható a barátja, ismeritek én elengedném (igaz, végig idegeskedném az egész éjszakát)... de talán azt lehetne mondani, hogy egyre, legkésőbb fél 2-re érjen(ek) haza.
2012. dec. 17. 23:03
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha elengeded, azért mondd neki, hogy óvszer nélkül nem kéne..
2012. dec. 17. 23:06
 5/13 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem az a típus aki meggondolatlanul cselekszik. És megkérdeztem tőle nem akarnának itthon szilveszterezni. Erre drága Hangám mondja: "Ne aggódj apu! Dávid letette a szüzességi fogadalmat."

Ettől meg kell könnyebbülnöm?

2012. dec. 17. 23:15
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Aha persze ha megnyugtat akkor igen.
2012. dec. 17. 23:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondom én is, ha ismeritek a fiút és szimpatikus, nincs vele "problémátok" akkor igen. De pl kérd meg hogy menjen haza 2re stb.

Írták korábban a szexet.. szerintem nem ez lenne az egyetlen alkalom arra hogy megtegyék, ha amúgy is meg akarnák tenni "bárhol és bármikor" meg tudnák oldani.

Esetleg küldjetek neki az este folyamán smst, hogy remélitek jól érzi magát stb, és még örülni is fog hogy bíztok benne és elengedtétek.

2012. dec. 17. 23:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell rögtön házra menni szilveszterezni??? 16 évesen mi simán kibéreltük a törzshelyünket és ott szilvesztereztünk az egész baráti körrel. Reggel, az első buszokkal meg mindenki ment haza. Nem értem a mostani tizenéveseket, miért kell mindenért szobára menni.
2012. dec. 18. 12:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki lesz még ott? Milyen a társaság? Sok tini, a barát családja, vagy a lányod számára ismeretlenek is? Korosztály? Hely? Sok mindentől függ a válasz. Ha több ismerőse is lesz, ha nem ivós a társaság, vagy ha lesz felnőtt is, elengedném. Más esetekben nem.
2012. dec. 18. 13:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is le kell informálódni a részletekről. Dávid milyen jellem? Milyenek a barátai? hova mennek? Meddig tart a buli? Mit esznek, isznak? Drog előfordulhat-e? Hányós IHB parti, vagy valami lájtos a terv. 16 éveseknél néha negyon el tud szaladni a ló. Minden esetre valmannyire meg kell bíznod a lányodban, ha nem adott okot arra, hogy ne tedd, ha igen, mert már eljátszotta a bizalmadat, akkor nyugodtan mondd meg neki, hoyg még nem nyerte vissza. De ha bízol benne, és a társaság sem tűnik nagyon rémisztőnek, meg ez a Dávid is rendesnek tűnik, akkor engedd el, és mondd el neki, hogy ettől meg attól tartasz, beszélj vele (nem könnyű, de kell). Ne unalmas, "te vagy a pici lányom, ezért kiosztom neked a parancsokat" stílusban, hanem hadd érezze, hogy megbízol benne, és elég nagynak tartod. Akkor nem fog belemenni semmi rosszba, mert tudja, hogy te számítasz rá. viszont, ha gáz a hely, mert ilyen-olyan, kétes lányok fiúk várhatóak, akkor nyugodtan mondd el, hogy ezért meg azért nem engedheted el. Lehet, hogy vita lesz belőle, de 16 mutass egy szülőt, aki még soha nem vitatkozott a kamasz gyerekeivel. volt, hogy minden nap 10-20 vitámba tellett mire végigvertem az akaratomat a kamaszokon, pedig az ő javukat szolgálta, még ha ezt akkor nem is nagyon akarták belátni. Lehet, hogy most utálni fog téged, mert te felnőtt vagy, de idővel kinövi, és nem fogja érdekelni a buli.. sőt lehet, hogy addigra Dávid is el lesz felejtve. :)
2012. dec. 20. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!