Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengedjem a 16 éves lányomat...

Elengedjem a 16 éves lányomat a barátjával szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve, mert ha nemet mondok abból biztos jön majd a vita...

2012. dec. 17. 22:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Attól kérdezném, aki azt írta, hogy legkésőbb 1-re, 2-re legyenek otthon...

Miért is? Már elnézést, de ez a leghülyébb dolog a világon. Mert tegyük fel házibuliban vannak, vagy szórakozóhelyen, mennyivel jobb részegen/vagy bárhogyan hajnalok hajnalán hazasétálni? (Vidéki vagyok, itt 11 után meghal a közlekedés.)

2012. dec. 21. 22:02
 12/13 anonim ***** válasza:
kérd el a barátja szülei telefonszámát, és beszéld meg velük, hogy pontosan hova mennek, és kikkel..
2012. dec. 23. 17:55
 13/13 anonim válasza:
Lehet, hogy le leszek pontozva, de most per pillanat ez a kisebb probléma. Szerintem elengedheted a lányod, főleg ha már ilyen-olyan szextilalmi átvedléseken is átestetek (kérdés, hogy miért kell a szilveszternek azonnal a szexhez kapcsolódnia...O.o egyszer kérdezz rá. érthetően, tömören és nem nyomulósan. ne többször. ha jól kérdezel, még a szándékod is érződni fog benne, és nem kell még plusz huszonhatszor megkérdezned) és megbízható is a srác, a lányodról nem is beszélve. Gondolom nem boldogít, hogy fiatalabbak vadabb dolgokkal foglalkoznak az este, és tudom, hogy veszélyes az éjszaka, főleg szilveszterkor, de.. Hé! Erre való a barátja! Én a lányomat nyugodtabb szívvel engedném el az ilyen körülményekben a barátjával, mint pár hasonló korú barátnőjével, mert ők is csak lányok... Ő meg fiú, aki szereti a lányodat, és szerintem ha a lányod bemutatta már őt neked, akkor azonnal lerítt róla a jelleme. Hogy hogy viszonyult a lányodhoz, hogy beszélt a szüleiről, hogy válaszolt neked... Kérdezz még rá, hogy hol lesz a buli, és kik lesznek még ott, és ők körülbelül hány évesek. Aztán kívánj jó szórakozást neki a buliba (egyébként diszkóba vagy házibuliba mennek?), és azonnal töröld ki a fejedből az egy vagy maximum fél kettes takarodót... A bulik 11-12-kor szoktak igazán beindul, és szilveszter lesz, szóval... Remélem segíthettem.
2012. dec. 26. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!