Ti elengednétek szilveszterezni a 15 éves lányotokat Balatonra?
Balatonhoz mennének szilveszterezni a nyaralónkba kb 20-an , fiúk-lányok vegyesen. ( 14-21 évesek)
Én és a férjem nem tudnánk menni mivel a 3 kicsi testvéreivel itthon kell maradnunk, elég macerás még velük kimozdulni , egyedül meg nem igazán boldogulok..
Holnap reggelre ígértem neki a válaszom de még nem tudom mit döntsek.
Hát ez az arányoktól függ.
Ugye azt írtad hogy 20-an mennének, 14-21 éves korig.
Ha ennek a nagyja 14-16 éves, és csak pár 18-21 éves van akkor nem kell nagyon sok pia.
Ha viszont a nagyja már elmúlt 18, és csak pár 14-15 éves lesz akkor szerintem kell egy pár liter Vodka :D
Nem is igazán értem hogy miért vagytok ennyire ellene.
Vegyük már figyelembe a tényeket!!:
az anyuka ismeri a társaságot, beszélt mindenkivel
ők vásárolnának be
tudják hol lesznek
ami a legfontosabb, hogy ezek alapján a lány megbízható, nagyon helyes volt hogy szólt az anyjának hogy szexelni szeretni.
Én is rábólintottam volna, annyi feltétellel hogy hívjon és én is hívni fogom. Ha értelmes a csajszi, nagyon hálás lesz ezért az anyukájának.
Egyébként attól mert 15 évesen szexel, VÉDEKEZIK, miért lenne kiégve 20 éves ,korára?:) mintha pár évtizeddel ezelőtt nem lett volna szokás 14 évesen gyereket szülni. Ha okosan csinálja, semmi baja nem lesz!!
BÚÉK Mindenkinek!
19/L
Ez vicces :-)
Nem hiszem hogy Ő volt, mert egy gyk-t használunk! :-)
De lehet hogy pipáznak is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!