Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek szilveszterezn...

Ti elengednétek szilveszterezni a 15 éves lányotokat Balatonra?

Figyelt kérdés

Balatonhoz mennének szilveszterezni a nyaralónkba kb 20-an , fiúk-lányok vegyesen. ( 14-21 évesek)

Én és a férjem nem tudnánk menni mivel a 3 kicsi testvéreivel itthon kell maradnunk, elég macerás még velük kimozdulni , egyedül meg nem igazán boldogulok..

Holnap reggelre ígértem neki a válaszom de még nem tudom mit döntsek.

2011. dec. 27. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:

Hát ez az arányoktól függ.

Ugye azt írtad hogy 20-an mennének, 14-21 éves korig.

Ha ennek a nagyja 14-16 éves, és csak pár 18-21 éves van akkor nem kell nagyon sok pia.

Ha viszont a nagyja már elmúlt 18, és csak pár 14-15 éves lesz akkor szerintem kell egy pár liter Vodka :D

2011. dec. 29. 00:47
 62/72 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem egy 15 éves ne császkáljon ilyen bulikba max mehet a barátnőihez ha a szülők otthon vannak,egy 15 éves még egy gyerek,majd ha 17-18lesz eléggé megbízható akkor,hidd el nem leszel attól rossz anya mert nem engeded,csak neki teszel jót.
2011. dec. 29. 15:12
 63/72 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy felelőtlenség volt elengedned.15 éves éretlen gyereknek nem bulikban a helye,pláne nem piálós bulikban a Balatonhoz.Sőt 16 évesen sem engedném el mert egy 16 éves is gyerek.Majd talán 17-18 évesen ha tudom,hogy megbízható,felelősségteljes,és azok is akikkel megy.A mai világba vigyázni kell a gyerekre,nem úgy,mint a mai szülők nagy része akik már a 13-14 éves kis pisiseket is elengedik discoba,házibuliba,inni,meg a "barátjánál" aludni. Nem 13-16 évesen kell bulizni,a bulik ideje a főiskola a gimi vége.Nem lesz se boldogtalan sem rossz élete,azért mert a szülő vigyáz rá és korlátokat állít fel neki.Sem a pia,sem a szex,sem az éjszakázás nem való egy gyereknek,még akkor sem ha ma ez a trend hogy 13-16 évesek részegen fetrengenek,minden hétvégén,kefélnek orrba-szájba,és úgy öltöznek,mint egy olcsó lotyó.Aki túl korán kezdi el ilyen módon élni az életét hamar kiég,és egy befásult,életunt ember lesz 20on éves korára amikor igazán kellene élnie.A szülők meg nem értik mi a baj,hiszen ők "mindent " megadtak nekik,na ja csak a szigort az odafigyelést nem,mert inkább engedtek csak hogy W"jóba " legyenek a gyerekkel és megfeleljenek másoknak.Kedves kérdező ne haragudj de ezt nem itt kellene megkérdezned neked kellene tudnod,de ha már véleményt kérdeztél nagy felelőtlenség egy ilyen kislányt elengedni még ha megbízható is.
2011. dec. 29. 15:22
 64/72 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyezném az egyik válaszolónak,hogy egyátalán nem érettebbek,és értelmesebbek a mai tinik sőt,a legtöbb burokban nő fel semmit nem tud az életről a másik fele,meg 13-15 évesen szexel iszik,és egy kiégett szerencsétlen lesz belőle.
2011. dec. 29. 15:30
 65/72 anonim ***** válasza:
7%
Na és biztos a gyerek hibája, hogy burokban nő fel. -.-"
2011. dec. 29. 20:38
 66/72 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem! Hozzánk jöhetnének barátai, csinálnék nekik szendvicset, rendelhetnének pizzát, minden kívánságukat lesném, de ott lenne mellettünk...nagylányos bulikra ráérne 18éves kora után is...
2011. dec. 29. 21:02
 67/72 anonim ***** válasza:
60%

Nem is igazán értem hogy miért vagytok ennyire ellene.

Vegyük már figyelembe a tényeket!!:

az anyuka ismeri a társaságot, beszélt mindenkivel

ők vásárolnának be

tudják hol lesznek

ami a legfontosabb, hogy ezek alapján a lány megbízható, nagyon helyes volt hogy szólt az anyjának hogy szexelni szeretni.

Én is rábólintottam volna, annyi feltétellel hogy hívjon és én is hívni fogom. Ha értelmes a csajszi, nagyon hálás lesz ezért az anyukájának.

Egyébként attól mert 15 évesen szexel, VÉDEKEZIK, miért lenne kiégve 20 éves ,korára?:) mintha pár évtizeddel ezelőtt nem lett volna szokás 14 évesen gyereket szülni. Ha okosan csinálja, semmi baja nem lesz!!

BÚÉK Mindenkinek!

19/L

2011. dec. 29. 22:56
 68/72 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagyunk ellene, mert egy tizenöt éves kislánynak sem piálni, sem szexelni nem kellene még. Márpedig ezt fogja csinálni.
2011. dec. 31. 00:59
 69/72 anonim ***** válasza:
ohh gondolom a kicsike pipázgat is... gyakorikerdesek.hu/unnepek__szilveszter-ujev__2489055-kamaszok-ti-hol-lesztek-szilveszterkor-kikkel-mit-csinaltok
2012. jan. 1. 02:28
 70/72 A kérdező kommentje:

Ez vicces :-)

Nem hiszem hogy Ő volt, mert egy gyk-t használunk! :-)

De lehet hogy pipáznak is :-)

2012. jan. 1. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!