Ti elengednétek szilveszterezni a 15 éves lányotokat Balatonra?
Balatonhoz mennének szilveszterezni a nyaralónkba kb 20-an , fiúk-lányok vegyesen. ( 14-21 évesek)
Én és a férjem nem tudnánk menni mivel a 3 kicsi testvéreivel itthon kell maradnunk, elég macerás még velük kimozdulni , egyedül meg nem igazán boldogulok..
Holnap reggelre ígértem neki a válaszom de még nem tudom mit döntsek.
A Te nevelésed,a Te kicsinyített másod,Te ismered - ezt Nálad jobban senki sem tudja eldönteni.
Én konzervatív vagyok de simán elengedném az ÉN lányomat hasonló esetben de Ő az ÉN értékrendemet viszi tovább.
Komoly önkontroll előtt állsz ...
:)
Milyen fűvel-fával, drágám? :-)
A barátjával feküdt le, akivel már kb 10 éves kora óta nagy szerelemben vannak. Ja, és nem , nem 11 évesen feküdt le vele!
Figyelj, odajött, szólt, kérte hogy vegyünk óvszert ha véletlen nem lenne , kérdezett stb...
és akkor mondjam azt hogy , kincsem, majd 1 év múlva gyere vissza ezzel a témával..
Igen , ő szervezte.
De drága vagy, mennél te is , mi? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!