Ti elengednétek szilveszterezni a 15 éves lányotokat Balatonra?
Balatonhoz mennének szilveszterezni a nyaralónkba kb 20-an , fiúk-lányok vegyesen. ( 14-21 évesek)
Én és a férjem nem tudnánk menni mivel a 3 kicsi testvéreivel itthon kell maradnunk, elég macerás még velük kimozdulni , egyedül meg nem igazán boldogulok..
Holnap reggelre ígértem neki a válaszom de még nem tudom mit döntsek.
Itt mindenki olyan okos... "nekem nem lesz nem szűz lányom 15 évesen".... hagyjuk már :D A nagynéném mesélte, hogy az apjuk szétverte őket ha 1 percet késett. Hiába nem jött a villamos, neki otthon kellett lenni 20:00kor. Ha 20:01kor ért haza, már kapta a verést. Azt mondta, hogy azt mondta az apja, hogy úgy induljon el haza, hogy ha nem jár a villamos, gyalog is hazaérjen. Ezt mind azért csinálta, hogy nehogy lefeküdjön valakivel a lány.. Mondjam, hogy délután 3kor került rá sor?
Minden ember más, mindenki máshogy érett. Nekem 9 évesen meghalt anyám, 12 éves korom óta viszek egyedül egy háztartást, és 15 éves korom óta dolgozom. 15 évesen én tudtam mérlegelni, mi összeültünk barátokkal és beszélgettünk, én már akkor sem gondoltam úgy hogy be kell rúgni ahhoz hogy jót bulizzak. Találkozom olyan kislányokkal az örsön akiktől hánynom kell, egymást hánytatják 14-15 évesen.. ez a szülő hibája, de mindenki a SAJÁT gyerekét ismeri és döntheti el, hogy mennyire bízik benne. A kérdező ismer mindenkit aki megy, és bízik a lányában. Ezt csak az tudja felmérni, aki a szituációban benne van. Aki meg úgy áll hozzá, hogy kis k*rva mert 15 évesen nem szűz, annak üzenem, hogy az ő lányai lesznek azok akik 13 évesen már nem is emlékeznek az első fiúikra. Babysitterkedem elég sokat, engem nagyon szeretnek a kicsik és nagyok is, bizalmukba fogadnak, meghallgathatom a titkaikat, és NAGYON becsülendő ha egy 15 éves lány odamegy az anyjához és gumit kér. Mert ma már ez nem divat... sőt...
Gratulálok a tisztességes gyerekneveléshez kérdező! :)
Nekem utolsónál a pont !
Ennyi prűd álszentet!
Látszik,hogy mindenki magából indul ki ...
A mai fiatalok már jóval érettebbek agyilag és fejlettebbek testileg mint pár évtizede tisztelt szülők (kis betűkkel).
Arról nem is beszélve,hogy miért kell egy szilveszteri bulit túlmisztifikálni és részeges-narkós orgiává degradálni??
Na és ha mégis szexelne egy lány 15 évesen ???
Mindannyian tesszük napi szinten - mert jó.
Ha neki nem az,nem fogja csinálni,ha meg jó akkor miért sajnálná tőle bárki is?
Mert itt mindenki húsz évesen is szűz volt mi?? Kac-kac.
Vagy a saját rossz élményeket nem akarnátok megtapasztaltatni?? Ugyan már ...
"Az okos a más kárán tanul."
Ez egy életszerűtlen gigaf@szság. Mindenkinek magának kell megszívnia ahhoz,hogy érdemben érezhesse dolgok súlyát,felelősségét.
Sopánkodás helyett a felvilágosításra,higiéniára,fogamzásgátlásra kellene fókuszálni nem pedig struccpolitikát folytatva sopánkodni a saját fantáziátokkal vívódva !
Érdekes,hogy mennyi szuper szülő szaladt itt össze,mégis az utódok udvariatlanok,tiszteletlenek és BUTÁK pedig csak azt sugározzák ami otthon rájuk ragadt.
Kár,hogy huszonév után derül ki milyen eredményes volt az alkalmazott pedagógia.
Aki ebben a szituban félti a csemetéjét az magának köszönheti hiszen nem sikerült felkészítse ilyenekre(és érzi ezt!) - meg is érdemli !
Azon agyaljon,hogy egyszerre hat srác töcsköli féltett (?) pici lányát aki jövő őszre néger hármasikreket produkál,ez a legkevesebb bünti ennyi nemtörődömség okán.
A normálisabbak meg legyintve túlteszik magukat egy ilyen mondvacsinált probléma(?) hallatán.
B.U.É.K!
Remélem engem nem fogtok kifikázni,de leírom a véleményem. Én 15 vagyok és ügye elég sok korombelit ismerek,hallgatok,láttok és élem velük az életem, mutogatják a bulis képeiket és mellettem tervezik a szilvesztert. Na persze amit leírok az nem feltétlen a TE lányodra lesz igaz,lehet,hogy csak az én ismerőseim ilyenek,de itt az megy,hogy sok lány van aki kis kedves aranyos,szófogadó stb..de szinte csak szilveszterkor engedik el és akkor kicsap a hámból. Durván.
Én azt tudom mondani,hogy ÉN magamat NEM engedném el ilyen bulikba. Az én ilyen 17-21 éves ismerőseim,haverjaim sok hülyeséget csinálnak ilyenkor,igaz tudom,hogy mit szabad nekem s,mint nem.
De furcsa dolgokat tud az emberből kihozni a társaság.
És az értelmes emberekből is válthat ki a pia nem értelmes embert.
Meghát az egy dolog,hogy te egy partyarc mama vagy,vagy valami ilyesmit említettél.
Osztálytársam elment szilveszterezni,elcsúszott a jégen (tényleg nem ivott egy kortyot sem) 2 helyen tört el a keze,na azt nem tudta magát kimagyarázni belőle,bármi megtörténhet. Na mindegy már írtad,hogy elengeded csak nem értem miért tetted fel a kérdést?!
Csak annak a válaszát köszönted meg aki elengedné a lányod, ebből kevés volt és szinte mindenki azt írta,hogy nem engedné el ezekből a válaszokból pedig kimagyaráztad magad.
Ja és remélem te nem az a lány vagy aki facebookon kiad a neved,és tényleg az anya tette fel a kérdést!
Akárhogy is döntesz/elengedtek téged/ vigyázz magadra és jó szórakozást
Ucsó:
Szimpi voltál.
A bizalmam akkor rendült meg az általad írtakkal kapcsolatban amikor a FB nem adott ki találatot a kérdező nevére.
ma 10:45
Akkor nem egy FB van ??
Mert nálam "Kiss Juhász Kitti " névre ezt a két találatot hozta le :
"FÁY DÖK"
"Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskola diákjai, tanárai"
Na most akkor hogy is van ez ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!