Ti elengednétek szilveszterezni a 15 éves lányotokat Balatonra?
Balatonhoz mennének szilveszterezni a nyaralónkba kb 20-an , fiúk-lányok vegyesen. ( 14-21 évesek)
Én és a férjem nem tudnánk menni mivel a 3 kicsi testvéreivel itthon kell maradnunk, elég macerás még velük kimozdulni , egyedül meg nem igazán boldogulok..
Holnap reggelre ígértem neki a válaszom de még nem tudom mit döntsek.
15 évesen??
semmiképpen
gondolj bele szülői felügyelet nélkül inni fognak, lehet valaki visz majd füvet.. stb.
Egyrészt ebben a korban még te felesz érte, a egészségéert viselkedéséért, tetteiért.
Szóval ha a nyaralótokhoz majd szilveszterkor kimennek a rendőrök, mert mondjuk az esetleges szomszédok bejelentést tesznek, akkor te leszel a felelős az egész balhéért. Ráadásul ilyen bulikon bármi megtörténhet, lehet hogy lefekszik valamelyik sráccal vagy történik valami baj, akkor majd ki fog értük felelni?
ráadásul ebbena korban az ember bármilyen érettnek is tünik, agyilag még nincs ott hogy felfogja bizonyos tettek kovetkezményét. pl berugik aztan poénból szexel egy sráccal aztán terhes lesz stb...vagy elkap valami betegséget..
én örülök hogy a szüleim 15 éves koromba csak nagyon kevésszer kis mennyiségben engedtek el buliba és ráadásul csak rövid időre, most az egyetemen boven van idom kibulizni magam, és nem kovetek el olyan nagy hibakat mint amiket kisebb koromba elkovethettem volna..
Miért nem hivja át néhány barátnőjét? Az én koromban még ez volt a "menő" 15 évesen, nem pedig egy nyaralóba egyetemista korú pasikkal partizni..
De hát változik a világ...
Van barátja , illetve most nincs. De már nem szűz.
Ezt az illetve most nincset úgy értem , hogy szakítottak , de egyértelműen szerelmesek... :-)
A szomszédokat ismerjük!
Nem engedném el. Ennyi idősen még kizárt, hogy elég érett legyen, hogy tudja az esetlegesen felmerülő problémákat kezelni. Ráadásul ha jól értem, ti messzebb lesztek, tehát nem is arról van szó, hogy baj esetén negyedóra alatt ott tudtok lenni.
Bőven ráér még bulizni, ha idősebb lesz. Én nem kockáztatnám. Biztosan meg fogja érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!