Ti elengednétek szilveszterezni a 15 éves lányotokat Balatonra?
Balatonhoz mennének szilveszterezni a nyaralónkba kb 20-an , fiúk-lányok vegyesen. ( 14-21 évesek)
Én és a férjem nem tudnánk menni mivel a 3 kicsi testvéreivel itthon kell maradnunk, elég macerás még velük kimozdulni , egyedül meg nem igazán boldogulok..
Holnap reggelre ígértem neki a válaszom de még nem tudom mit döntsek.
ma 10:53
Plusz nyolc fok van,jég csak a mélyhűtőben....
Mi lesz 369 nap múlva???
Érett lesz az éretlenből?
:o)
Nekem nincs facebookom :-)
Amúgy meg, amit én mondok és írok, azt mind felvállalom és az nézi meg aki akarja. ( akár a rokonaim, barátaim)
Ja, és a Kiss Juhász az én leánykori nevem, természetesen a lányom az apja nevét viseli,amit már nem teszek közzé, mivel az ő saját dolga hogy mit vállal fel és mit nem ;-)
De tudtok kombinálni!
Én utána írtam , hogy igazatok van teljes mértékben , ANNAK IS AKI NEM ENGEDNÉ EL.
Sziasztok!
Először én is jönnék az ónsajnálkozós dumával! Mivelhogy én is 15 vagyok!
És engem nem engedtek még a barátnőmhöz SE!
Hogy ez normális-e nem tudom...nem hiszem!
itt a probléma többnyire tényleg a szülőkkel van...
Miért van az hogy édesanyámék meg se hallgatják, hogy miért szeretnék (1000-1500 fős)DISCO-ba menni.
Nem akarok beképzeltnek tünni, de én ugy vettem észre hogy szeretnek társaságban... Több társaságom van.. És mindenütt kedvesek velem, gondolnak rám is!
15 éves vagyok és még SOHA nem voltam abban a discoban..de mivel visszanézve a CHRISTMAS-PARTY-is képeket látom h 13-14-15 éves lányok járnak.. akkor felmerül bennem "ÉN" mért ne?? mivel vagyok másabb? de elég sok komit elolvastam.szinte megismertem a lányodat!
és szerintem...ilyen az élet.Bulizós társaságban van=bulizni jár el; stréber társaságban=tanulni jár el.. zenélős társ. =koncertek.. 1értelmű..
A lányod ezt az életformát választotta..
És teljes mértékben egyet értek azzal... h 15 évesnek nem való a SZEX, akármennyire is őszinte veled és elmondja! ÉS ha nem az a fiú lesz az igazi.. majd mesélheti a gyerekeinek ... h 15 éves koromtól 25 éves koromig minden "JÓ" pasival lefeküdtem.."hááátha"
SZEBB JÖVŐT és JÓ SZÓRAKOZÁST NEKI!!!
Én sem engedtem volna el,Úgy gondolom hogy majd ha lesz gyerekem szívesen elengedem buliba,de csak ha tudom jó helyen van és bármi baja van,fél órán belül ott vagyok érte:) nem tiltanám én sem a világtól,hiszen nem lehet de ezt azért mégse,bár az egy jó pont hogy tudod,mi van vele nőgyógy kérdésben,nálunk nincs ilyen jó kapcsolat,még közel 11hónap után sem tudja elfogadni hogy barátomnál fogok aludni(ha minden igaz) mert apa elengedett:(
szval még én sem engedtem volna szülői felügyelet nélkül de ez a te döntésed, viszont ne vegyél sok piát, nehogy a végén arra fogják amit csinálnak:) remélem jól fognak szórakozni és senkinek sem esik bántódása:)
17/L
Köszönöm szépen MINDENKINEK!
Remélem semmi bajuk nem esik. Nagyon örült amikor elmondtam neki hogy elmehetnek.
Még a piákat nem tudom hogy mennyit vegyek. Ha valakinek van ötlete, szívesen várom a gondolatokat!
Igen , ezt gondoltam ! :-D
Csak nem tudom mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!