Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek szilveszterezn...

Ti elengednétek szilveszterezni a 15 éves lányotokat Balatonra?

Figyelt kérdés

Balatonhoz mennének szilveszterezni a nyaralónkba kb 20-an , fiúk-lányok vegyesen. ( 14-21 évesek)

Én és a férjem nem tudnánk menni mivel a 3 kicsi testvéreivel itthon kell maradnunk, elég macerás még velük kimozdulni , egyedül meg nem igazán boldogulok..

Holnap reggelre ígértem neki a válaszom de még nem tudom mit döntsek.

2011. dec. 27. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
51%
Nekem még kicsi a lányom ,nem tudom miben vagy benne,de én olyan szülök gyerekeként nöttem fel hogy sehova sem engedtek el még osztálykirándulásra se.Így nem szereztem semmilyen tapasztalatot semmilyen téren mikor 19 éves lettem dolgozni kezdtem megismertem a férjemet de elég hülyén éreztem magam mert nem tudtam hogyan is kell viselkedni.késöbb rendezödött minden de hogy a szüleim nem engedtek soha sehova megbélyegezve éreztem magam és sokszor még most is esetlen és ügyetlen vagyok ha társaságba vagyok.És még valami aminek meg kell történnie ugy is megtörténik.Ha eltiltod valamitöl inkább jobban fog vonzódni a dologhoz.Inkább beszélj vele hogy reméled megbízhatsz benne és nem fog marhaságot csinálni.Mond meg neki hogy ne csináljon olyasmit amit késöbb megbánna.Biztos megérti nem kicsi már.A korai sze..el kapcsolatba pedig mond el neki hogy nem kell senkinek sem bizonyitani hogy ö már felnött de biztos vagy benne hogy még nem áll rá készen.29 N
2011. dec. 28. 00:07
 22/72 anonim ***** válasza:
97%
Semmiképp! Nem való az még neki. Bár ha már 15évesen nem szűz....
2011. dec. 28. 00:08
 23/72 anonim ***** válasza:
Nyílván... De a Te gyereked most te felelsz érte a Te felelőséged!! Én nem döntök más szülő gyerekéről!!
2011. dec. 28. 00:10
 24/72 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem engedd el de ígértesd meg vele hogy csak minőségi italt iszik :d
2011. dec. 28. 00:11
 25/72 anonim ***** válasza:
97%

Én amúgy nem is magától a bulizástól félteném, vagy hogy egy kicsit berúg, bár nem tartom helyesnek az alkoholfogyasztást az ő korában, na, de gondolom már úgyis kipróbálta. Ha már szexelt is, akkor úgy sem érheti nagy meglepetés, ha esetleg az egyik szobában elkezd szexelni egy-két pár, vagy tapizós jelenetet lát, már ettől sem kell félteni.

Én inkább amiatt aggódnék, hogy valami őrültséget csinálnak, pl. gondolom páran kocsival mennek, nehogy beüljön az egyik részeg haver mellé, hogy elmennek valahova, pl. kaját, piát venni, és karambolozzanak.

Vagy valamelyiknek eszébe jut olyan hülyeség, hogy menjenek el csúszkálni a befagyott Balatonra, aztán, hogy ne cikizzék, ő is belemegy, majd beszakad alatta a jég...

2011. dec. 28. 00:13
 26/72 anonim ***** válasza:
Elengedném, de aggódnék.
2011. dec. 28. 00:15
 27/72 A kérdező kommentje:
Igazatok van teljes mértékben , viszont még gondolkodom.Reggelre úgyis el kell döntenem.
2011. dec. 28. 00:17
 28/72 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nagyban függ attól, hogy milyen a társaság akikkel menne, ha ismered őket és úgy ismered, hogy megbízhatóak, akkor lehet róla szó:)
2011. dec. 28. 00:18
 29/72 A kérdező kommentje:
Mindenkivel beszéltem már négyszemközt, voltunk már együtt bulizni is. 2 nagyobb arcú fiú van, de van elég értelmes rajtuk kívül , akik megakadályozzák a bajt, ha tudják.
2011. dec. 28. 00:21
 30/72 anonim ***** válasza:
95%
Viszont abba gondolj bele, hogy ha valami történik vele soha nem tudod majd magadnak megbocsátani....
2011. dec. 28. 00:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!