Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek szilveszterezn...

Ti elengednétek szilveszterezni a 15 éves lányotokat Balatonra?

Figyelt kérdés

Balatonhoz mennének szilveszterezni a nyaralónkba kb 20-an , fiúk-lányok vegyesen. ( 14-21 évesek)

Én és a férjem nem tudnánk menni mivel a 3 kicsi testvéreivel itthon kell maradnunk, elég macerás még velük kimozdulni , egyedül meg nem igazán boldogulok..

Holnap reggelre ígértem neki a válaszom de még nem tudom mit döntsek.

2011. dec. 27. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:
Persze, tudom. De ha ezen az elven vagyunk, akkor soha,sehova nem engedném el.
2011. dec. 28. 00:28
 32/72 anonim ***** válasza:

Továbbra sem engedném el, de azért ha ő már ilyen nagylány minden téren, attól is függ, hogy csak 1 napos lenne a buli, vagy netán 2.

Mert ha csak egyetlen éjszakát töltenének a nyaralóban, aztán másnap délután, ahogy kipihenték magukat, kijózanodtak, már jönnének hazafelé, akkor azért nem olyan veszélyes, mint ha több napos bulizásról lenne szó.

Egyetlen éjszaka alatt azért nem történne várhatóan olyan sokminden, mint hogy már részegen kocsiba ülnek, hogy kimenjenek a boltba, mert akkor eleve délután bevásárolnának mindent remélhetőleg, ami szükséges.

Meg akkor valószínűleg az egész estét, éjszakát a házban töltenék úgy-ahogy biztonságban.

2011. dec. 28. 00:32
 33/72 A kérdező kommentje:

Úgy történne, hogy 31-én reggel indulnának.Mi 30-án elmennénk nagybevásárlásra (a piáktól a wc-papíron át a virsliig) aztán összeülnénk este a blokkal együtt, elosztanánk húsz felé.Addig a hűteni valót tárolnánk stb. Reggel indulnának ( cuccokkal, a nevelőapja leviszi őt, meg még aki esetleg oda befér) + a többi autó .A párom segít ott egy-két dolgot utána jön haza . Ők meg 1-én este fele jönnének.

Röviden : 1 éjszaka :-)

2011. dec. 28. 00:36
 34/72 anonim ***** válasza:

Ha úgy döntesz, hogy mehet, akkor ne vegyetek sok piát.

Valószínű egyetlen éjszaka alatt nem történnek durva dolgok, nem fog egyetlen párocska sem félrevonulni, lehet, örülnek majd, hogy együtt lesznek mindannyian.

2011. dec. 28. 00:41
 35/72 A kérdező kommentje:
írtam privátot!
2011. dec. 28. 00:51
 36/72 anonim ***** válasza:
Igen visszont egy buli nem olyan mintha kimenne a játszótère...
2011. dec. 28. 01:00
 37/72 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem,elengedem. Jóéjt!
2011. dec. 28. 01:41
 38/72 Harangozó Sára ***** válasza:
87%

Én a Te helyedben nem engedtem volna, ha bármi történik vele a Te felelősséged. Akármilyen komoly és önálló, még akkor is csak egy kislány. A fiúkból pedig nem lehet tudni, hogy mit hoz ki a pia. S nem kicsit vagyok leakadva, hogy egy 15 évesnek megengeded, hogy igyon. Neki még semmi keresni valója egy ilyen bulin.Csodálkozom, hogy egyáltalán ilyen kérdést feltettél.

Egy 3 gyermekes családanya

2011. dec. 28. 04:12
 39/72 anonim ***** válasza:
92%
Biztosan nem engednem el!!
2011. dec. 28. 07:10
 40/72 anonim ***** válasza:
90%

Én nem engedném el a lányomat ilyen esetben, bár nekem nem lesz "nem szűz" lányom 15 évesen, azért én odafigyelek a nevelésre majd:)

De ha most elengeded akkor majd a szülinapjára, névnapjára, a haverok szülinapjára is el fog kéredzkedni és te el fogod engedni, ha már ilyen engedékeny szülő vagy, hogy ezt azt amazt már ilyen fiatalon megengedtél neki...

Azért remélem nem ezt neveled a másik három gyerekből!!!

2011. dec. 28. 07:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!