Szülők! Elengednétek 14 éves lányotokat szilveszterezni?
Én igen!Mi történhet??14 éves, max iszik 2 pohár pezsgőt, vagy elszív buliból egy cigit!Ettől senki nem halt még meg, és nem lett cigifüggő sem!Gondolom, ha egykorúak vele a lányok akkor még alkohol sem nagyon lesz, így ez a veszély is kilőve!Egy kis tánc, nevetés, dumcsi!Én simán elengedném!
(egy anya)
Felénk sok 14 évest aprítanak mint a lovat.
Neveltetés kérdése, van akit igen, van akit nem.
Én elengednélek, mert megérdemled.
Ha nem iszol,cigizel,fiúzol, gondolom édesanyád bízik benned. 5 lány nem tud, annyi bajt csinálni,mint 10. Ráadásul nem is másik városba mész.Anyukád vigyen el,nézze meg a helyet.De ha engedik a házibulit,akkor gondolom szülők is lesznek ott, akik figyelnek rátok :)
Jó mulatást !! :)
"gondolom szülők is lesznek ott"
Szerintem fuss neki még egyszer a kérdés alatti leírásnak...
Én el, bár nem vagyok szülő. Amikor tizenkét éves voltam (volt 8 éve ez), sokan a környezetemből már akkor is azzal töltötték a Szilvesztert, hogy berúgtak, mint az állat. Ehhez képest egy szűk körű csajbuli simán tartható.
20/F
én csak akkor engednélek el, hogyha 1. lenne szülői felügyelet 2. idősebb testvér vagy valami hasonló, hogyha már szülő nincs 3. hogyha én magam rád nézhetnék 1x 2x,és legalább óránként felhívhatnálak anélkül,hogy neked ez ciki lenne a barátnőid előtt
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!