Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Elengednétek 14 éves...

Szülők! Elengednétek 14 éves lányotokat szilveszterezni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Kitűnő tanuló, szorgalmas gyerek, sportolok is. Nem szoktam fiúzni, nem iszok, nem is cigizek. Tartanánk egy kis házibulit, csak a legjobb barátnőimmel 5en lennénk, szülő nélkül. Ja és kb. egy 10 utcányira lennénk csak, az egyik barátnőm házába. Ti elengednétek így a gyereketeket?
2009. dec. 27. 14:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
bocs, félreérthető voltam, természetes a 3 pont közül elég, ha az egyik teljesül, nem kell mindnek :)
2009. dec. 28. 18:34
 12/12 anonim ***** válasza:
El persze, de éjfélkor és lefekvéskor szeretnék azért telefont vagy legalább egy sms-t, hogy minden ok, és én vinném és hoznám a lányom.
2011. dec. 31. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!