15 éves lányt elengednétek így szilveszterezni?
Osztálytársam hívott házibuliba.A szüleim nem tudják, de az húzós lett volna, mert abban a társaságban sokan cigiznek, és isznak rendesen (full részegre isszák magukat) és vannak, akik drogoznak.
Én csak ittam volna, azt se sokat.Ismernek a szüleim, tudják, hogy nem rúgnék be.
Úgy volt, hogy elmehetek.
De változtak a dolgok.A buli lefújva más okok miatt.
A legjobb barátnőm hívott egy másik buliba.A legjobb barátnőm is jött volna osztálytársunkhoz.A barátnőmet a szüleim is nagyon jól ismerik, sőt még a barátnőm szüleit is.
Ez a másik buli, a barátnőm unokatesójáék bulija lesz.
Tényleg nem az a fajta vagyok, aki cigizik és drogozik, meg berúg.
És ez a társaság nem is olyan ...
Ha így utolsó pillanatokban változna a terv elengednétek a lányotokat?
15/L
Én a szüleid helyében engednélek.
Gondolom megbíznak benned, és a terv változása utáni buliban a társaság is más lenne, ahogy írtad.
Ha elengednek, jó bulizást, és érezd jól magad!
21/N
Én igen.
Engem 15 évesen discóba is elengedtek szilveszterezni. És nem rúgtam be, nem lettem drogos meg kúrva. Szerintem ha valaki minnél jobban fogja a gyerekét annál jobban lesz olyan amilyennek nem kéne lennie, jó van egy határ amit be kell tartani, de 15 évesen otthon szilveszterezni a tv előtt az már túlzás
Tudom mert nekem is van már gyerekem
Simán, el.Bár én mindenhova elengedem,csak szóljon azért előtte egy pár nappal,de ha aznap derül ki,akkor is simán elengedem.. Enyém is 15 éves
42 N
Engem 15 évesen nem engedtek el, mégsem lettem háborgó tini...amúgy én tisztában vagyok vele, hogy változik a világ, de csakis olyan buliba engedném el a gyereket, ahol van legalább 1szülő otthon, valamelyik szobában csendben megbújva...ha baj van, legyen ki segít!
25/l 14+4 hetes kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!