Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányt elengednétek...

15 éves lányt elengednétek így szilveszterezni?

Figyelt kérdés

Osztálytársam hívott házibuliba.A szüleim nem tudják, de az húzós lett volna, mert abban a társaságban sokan cigiznek, és isznak rendesen (full részegre isszák magukat) és vannak, akik drogoznak.

Én csak ittam volna, azt se sokat.Ismernek a szüleim, tudják, hogy nem rúgnék be.

Úgy volt, hogy elmehetek.

De változtak a dolgok.A buli lefújva más okok miatt.

A legjobb barátnőm hívott egy másik buliba.A legjobb barátnőm is jött volna osztálytársunkhoz.A barátnőmet a szüleim is nagyon jól ismerik, sőt még a barátnőm szüleit is.

Ez a másik buli, a barátnőm unokatesójáék bulija lesz.

Tényleg nem az a fajta vagyok, aki cigizik és drogozik, meg berúg.

És ez a társaság nem is olyan ...

Ha így utolsó pillanatokban változna a terv elengednétek a lányotokat?

15/L

2010. dec. 27. 18:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Most tudtam meg részleteket.Szerintem el fognak engedni a szüleim.

Bár nem itt a városban lesz, hanem egy közeli kis faluban (busszal 10 perc, most valamivel több a sok hó miatt).

Viszont lesz 1 szülő biztosan, de lehet, hogy kettő.Öten leszünk összesen, 3 fiú és mi ketten lányok a legjobb barátnőmmel.

Ott tuduk aludni náluk, szóval ez nem lesz gond.

2010. dec. 30. 14:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Persze hogy elengedném, bár én mindenhova elengedem a csöppem :-)

35 N

2011. dec. 27. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!