Elengednétek 14 és fél éves lányotokat Nightwish koncertre?
Elengedném. :D Főleg ha lesz ott felnőtt.
14 és fél évesen már nem annyira kicsi, semmi baja nem lesz (ismétlem: főleg, ha egy apuka is lesz ott).
Egyáltalán nem fiatal..sztem... :)
Meg ha mennek vele akkor nyugodtan engedd őt el.
És a metált bárki szeretheti életkortól függetlenül! Én 12 éves korom óta metalt hallgatok... :)
Ha nem egyedül megy, akkor minden oké, Beszéd meg a felnőtt kísérővel, hogy külön is figyeljen a lányodra.
Egyébként a Nightwish nem is olyan veszélyes egy 14 évesnek. ( Egy Mayhem vagy Burzum koncertre viszont ne engedd el!)
13:45 miért nem?
előtte író: szerintem egy kissé durva ez a zene.. nem azt mondom hogy jobb lenne ha diszkózenét hallgatna, de...
OFF: én sem igazán értem, hogy miért baj a metál. Oké, durva zene, és? Ettől nem lesz idegbeteg valaki vagy nem tudom. xD Én 11 éves korom óta metált hallgatok, és még jól vagyok. :D
15/L
A Nightwish igényes metál zene, örülj neki, hogy ezt hallgatja, és nem valami szemetet. Én voltam már koncertjükön, nagyon jó volt, egyszerűen csak egy koncert, nem kell félni tőle, hogy baja lesz tőle. Szívesen elengedném, és ha nem érezné a lányom cikinek, akkor én is elmennék rá.
35 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!