Elengednétek a 16 éves lányotokat?
A lányom 16 éves. Kitalálta hogy ő az újévkor szeretne lemenni pár (kb. 10) barátjával a balatoni nyaralónkba. 31 reggelén mennének és másnap este jönnének haza vonattal. Lesznek fiúk is de a lányom fel van világosítva úgyhogy én ilyen téren bízom benne. Szerintetek?? Ti megengednétek??
40/N
Engem is elengedtek anno. Ha bízol benne és ezt ő is tudja akkor nem hiszem, hogy eljátszaná a bizalmadat.
20/L
Én elengedném, inkább tudd mit csinál és bízz benne. Üljetek le és beszéljétek meg mi az amire vigyázzon és kérdd meg, hogy hívjon fel.
Bennem nem bíztak a szüleim és nem engedtek el 16 évesen a Balcsira. Már 2 éve könyörögtem nekik, hogy had menjek el két napra a barátnőkkel. 16 évesen nem kérdeztem, csak közöltem, hogy megyek. Ha normálisan le tudtam volna ülni velük akkor nem csinálom ezt.
Elengedném.
De arra felhívnám a figyelmüket, hogyha 31én mennek le és akkor fűtenek be akkor estére még baromi hideg marad a kéró... Legalább 1 nappal előbb le kéne menni ha mást nem befűteni.
Elengedném!!
Ha ennyire bízol a lányodban, akkor pedig pláne. Már nem kicsi, ez a program pont nekik való lenne szilveszterre... :) Illetve, legalább tudod, hogy jó helyen vannak...
üdv.
Most a sok víz miatt nem, de amikor nincs semmi veszélyes, akkor miért ne?
Köszöntem. 26/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!