Kedves Szülők! Ti elengednétek a lányotokat?
Beszélnék a szülőkkel, a többi szülővel és levinném őket kocsival, meg értük mennék. + minden nap telefon.
engem is elengedtek anno anyuék nyaralni a barátaimmal, soha, semmi bajt nem csináltunk. rengeteget beszélgettünk, iszogattunk (mértékkel!), buliztunk, strandoltunk és nem szexeltünk, mert barátok voltunk (6-8 fős társaság). ja, és főztünk is, magunkra :)
mind jó tanuló, normális suliba járó gyerekek voltunk.
Engem és a barátaimat elengedtek a szüleim most nyáron (16 évesek voltunk), nagyon jó volt. :) Főztünk magunkra, nem csináltunk semmi hülyeséget, mondjuk amúgy se vagyunk azok a bulizós, "minden hétvégén leiszom magam" típusúak. Fiú is volt velünk, de semmi sem történt, csak barátok vagyunk, eszébe se jutott senkinek máshogy gondolni rá.
Nekem jól esett, hogy elengedtek, ebből is láttam, hogy bíznak bennem a szüleim, elég felelősségteljesnek gondolnak hozzá. Én is jó tanuló vagyok, "rendes gyerek", jó a kapcsolatom velük, persze átgondolták a döntést, de nyugodt szívvel mondtak igent, és a többi barátomat is elengedték a szüleik.
17/L
A társaságtól függ de nem engedném el max ha van ott 1 megbízható felnőtt.
18f
Amúgy engem 18 éves koromtól engedtek csak különy nyaralni. Utolsó voltam
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!