Szülők! Elengednétek a lányotokat?
Figyelt kérdés
A lányom osztálytársának a születésnapja egy másik városban lesz(innen kb.10 km)
Az osztálytársa fiú és ott is aludnának.Rajta kívül még 3 lány megy.Szerintetek elengedjem?
Két hónap múlva 15 éves.
2011. nov. 3. 17:34
1/21 Virág6 válasza:
Szerintem igen.Biztos ott lesznek a szülei is.
2/21 anonim válasza:
hát én nem engednem.lehet hogy akkor történne ott valami,nem?volt már párkapcsija vagy fiúzik?
én féltenem az biztos.
3/21 anonim válasza:
függ amugy h milyen A TÁRSASÁG,mert vki már ennyi idösen füvezik,iszik,stb.
4/21 A kérdező kommentje:
volt barátja a lányomnak,egyszer,de semmi komoly nem volt(szexre gondolok)és ebben biztos vagyok,mert a lányommal mindent megbeszélünk.Természetesen ott lesznek a szülei is..
2011. nov. 3. 17:43
5/21 anonim válasza:
Elengedném. Ott lesznek a szülők is, mi baj lehetne?
7/21 A kérdező kommentje:
utolsó : megkérdezhetem,hogy miért? :)
2011. nov. 3. 17:54
8/21 Virág6 válasza:
Ha akarnak csinálni valamit,akkor máshol is megtennék.de szerintem a buli kedvéért menne el.
9/21 anonim válasza:
nem engednék 17-18 éven alulit fiúval aludni,akkor is csak akkor ha régóta együtt vannak,bízok bennük,egy 14-15nek se párkapcsolat se szex nem kéne még, ha a szülők ott lesznek, különszobába alszanak,és megbízható a lány talán igen de sztem ehhez még 14-15 évesen túl fiatal
10/21 anonim válasza:
Igazából én elengedném talán attól tartanék,ha már 14 évesen ilyeneket megengedek neki akkor 16-17 évesem miket akar majd csinálni?!
Ha ismerem a szüleit a fiúnak és tudom,hogy megbízhatok a szülőkben és a lányomban elengedném,ha ezek nincsenek meg akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!