Elengednétek a 14 éves lányotokat a Fridge fesztiválra? Ha igen, meddig?
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 21:15
1/13 anonim válasza:
Én nem engedném el, max.velem együtt..
2/13 anonim válasza:
Már nem él az a törvény, miszerint személyi igazolvány ajánlott az ilyen helyekre? Nálunk nagyon figyelnek erre, ha razzia van, akkor akinél nincs személyi, azt begyűjtik a rendőrök, és a szülő mehet érte...Komolyan. Mivel 14 évesen nem hiszem, hogy van neki, szülőként nem lenne kedvem éjjel szaladgálni az őrsre, így otthon marad. Ráér később menni, nem marad le semmiről.
3/13 anonim válasza:
várjatok még 1 évet. 14évesen max házibuliba, barátnőhöz pizsi partyba hasonlók
4/13 anonim válasza:
esetleg a nővéremmel aki 22 éves vele elengedném a lányomat. Utolsó voltam
5/13 anonim válasza:
Nem. Esetleg ha nagykorúval menne,aki rokon vagy nagyon közeli ismerős,de akkor is átgondolandó. De függ attól is,hogy meddig akar maradni,vagyis ilyen éjszakába nyúlóan vagy sem.
6/13 anonim válasza:
Lányom 14éves és a 20éves nővérével kb. havonta elszoktam engedni. A nővére nélkül még nemengedném
7/13 anonim válasza:
Igen,MasterCard Pay Pass Stage programok elég jók mondjuk egy 14 éves lánynak pont jó és ahogy látom 15:00-tól vannak már koncertek meg minden féle programok sí és snowboard versenyek,de max 20:30-ig! utána jönnek a DJ-k jön a party tömeg szerintem itt már durvulás lesz a
8/13 anonim válasza:
Már előre sajnálom a gyerekeiteket!
Én 14 vagyok, Sopron közelében élek és idén kinn voltam VOLT fesztiválon minden nap minimum 2-ig. Mi történt? Semmi. Ittam is, tomboltam és karcolás nélkül hazajöttem. Miért ne mehetne? Síel, korizik, bulizik egyet és hazajön 1-2 körül.
9/13 anonim válasza:
kedves utolsó mivel nagy "okos,érett,tapasztalt,felnőtt" 14 éves gyerek vagy így biztosan rengeteg mindet tudsz a gyereknevelésről,egy 14 évesnek nem való még semmilyen fesztivál,koncert sem ivós buli,a 14-15 éves barátnőzzön menjen szülinapi buliba pizsibuliba,olyan házibuliba ahol ott vannak a szülők és megbízhatok,osztálybuliba ahol vannak tanárok, koncertre max a 20on éves bátyjával,vagy az apjával,majd rájössz ha felnősz,és lesz gyereked,hidd el a 14 éves lányom teljesen elfogadja a szabályokat,semmi baj vele,vidám kiegyensúlyozott,sportol,különórákra jár barátnőzik,mindent megbeszél velem,és eddig 1 koncerten volt nyáron a bátyjával,vigyázok rá, nevelem nincs minden megengedve és ez a normális
10/13 anonim válasza:
Kedves írtó okos 14 éves, sajnállak téged, hogy anyád le se sz... ilyen lányokból lesznek a "jaj 16 évesen teherbeestemmostmitcsináljak" típusú lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!