Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)
71/132 A kérdező kommentje:
De nem történik baj, mert mi vigyázunk arra, hogy minden a terv szerint haladjon.
Szerintem meg inkább csak feltünőséggi viszketességed van és körödbe nem figyel oda senki a hülyeségedre inkább ide írsz valami kamut és tetszik neked ahogy a többiek próbálnak okosakat írni neked ,ugyhogy szerintem nem voltál te sehol mert még a tojáshéj ott van ahol még lenni kell.Nekem is van gyerekem és azt meg ki se találd hogy elhiszem hogy a szüleid nem néznek utánna hova is fizetnek be egy kirándulásra kivel mikor mész te még csak 15 éves vagy.
2011. jún. 1. 16:41
73/132 A kérdező kommentje:
Az ip cimesnek. Mégis ki foglalkozna olyan hülyeséggel, hogy lenyomozza az én ip cimem. Különben nagyon húzós helyzet volt akit érdekelnek részletek az irhat, mert ilyen ötletei mint nekünk nem sok gyereknek vannak.
74/132 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott 16 éves vagyok és képzeld el a szüleim nem paranoiásak. Ha nem hiszed hogy ott voltunk nem kell elhinni, pedig videó is van róla, de azt nem fogom publikálni.
Az IP címes. Bárki.....Az internet anonim, soha nem tudhatod ki van a másik oldalon :P
2011. jún. 1. 16:45
"ilyen ötletei mint nekünk nem sok gyereknek vannak."
Igen, mert szerencsére vannak értelmes 16 évesek is.
2011. jún. 1. 16:45
77/132 A kérdező kommentje:
Mi nagyon értelmesek vagyunk, csak mi nem egész nap a könyv előtt ülünk hanem szórakozunk is.
Mások is okosak (ők tényleg), szeretnek szórakozni, bulizni, de attól még nem törnek be cigizni meg piálni.
Amit ti csináltatok, az minden de nem kreatív és ötletes.
Kb. csak annyira, mint amikor az ovisok azon vihognak, hogy egymásnak azt mondogatják: pisi...hihihi.... kaki...hihihi..... puki....
De tőlem azt csináltok amit akartok, anyádéknak meg gratulálok a nevelésedhez.
2011. jún. 1. 17:03
Atyaég:|
16 éves vagyok, SOHA nem fordult meg a fejemben, hogy átverjem az anyukámat!!!!
Azt hiszitek, hogy olyan "kreatívak" vagytok, pedig nagyon nem. "Nagyon bátornak" érzitek magatokat, de remélem, hogy jól ráfáztok. Ha azt hiszitek, hogy ez a menő, akkor kirándítalak titeket, mert nagyon szánalmas amit csináltok!!!
De hajrá!:)
16/L.
2011. jún. 1. 17:03
80/132 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de akinek elmondtam az mindenki dicsérte ez ötletet. Még mindig fenttartom az állitásomat, hogy aki szerint ez rossz ötlet az stréber és még ehhez hasonlót sem merne csinálni.
Kapcsolódó kérdések: