Kinek ma 1 éves a kisfia? Ti hogyan ünnepelnétek meg egy 1 éves fiúcska szülinapját? Esetleg valami jó ötlet egy jó mulatságos vicces partira?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 10:16
1/3 anonim válasza:
Amikor felkel felkapnám körbe puszilnám és énekelném, hogy Boldog, boldog, boldog születésnapot:-))))És persze mindenből a kedvenc:-)))Torta a partira:-))Meg a kedvenc zenéje amit szeret
2/3 anonim válasza:
Nálunk az a szokás, hogy a tortáját megkapja és szétszedheti. Ez mindig a nap fénypontja. Nagyon nem szoktak belőle enni, mi magunk készítjük, és így nem tartalmaz számára káros anyagot. Egyébként már az is nagy dolog, hogy jönnek a vendégek, és mindenki vele foglalkozik, ad neki valami ajándékot.
3/3 anonim válasza:
Az én Fiam 28-án töltötte az 1-et. Meghívtuk a szűk családot, főztünk finom halászlevet, csináltam göngyölt túrós csuszát, sütöttem fekete erdő tortát (abba turkált is). Délután pedig hármasban elmentünk sétálni a természet lágy ölébe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!