Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)
Úristen :O Ezen csak szörnyülködni tudok. Mondhatom baromira kreatív, csak minden második gyerek csinálta meg és kapott érte szobafogságot.
gondolom hiába mondom neked,de a szüleid bizalma csak ér ennyit a szemedben.
Utána szerintem lelkiismeret-furdalásotok lenne, tegyük fel és az annyira rossz. És úgyis kiderül.
Hány évesek vagytok ti?
Egy normális szülő ebben az esetben megtilt mindent a gyerekétől,vagy a másik verzió,hogy leordítja a kölök fejét.. :@ anyámék megutálnának érte egy életre.
Én is 15 éves vagyok de ilyen b.ziságot meg nem tennék!Mert igen megmerem.. csak semmi jót nem látok ebben!Nem jön be az ilyen.-.- SZÁNALOM
15/L
Ez nem kreatív ötlet ezerszer vertem át a szüleimet. És a barátaim is hazudtak már arról, hogy hol vagyunk és mit csinálunk. Egyáltalán nem kreatív dolog. Mondtam már olyat, hogy ennél meg annál a barátnőmnél alszom és szórakozó helyen voltunk hajnal zárásig utána meg az állomáson félálomban vártam az első vonatomat haza valamelyik vidéki barátnőmmel aki utána nálunk töltötte a másnapot. Mindig mondtam nekik, hogy jaj nem lesz részegedés, mi ésszel iszunk és persze mindig valaki részeg lesz/lett. Nem meséltem el neki hogy kocadohányos lettem, mindig ügyeltem, hogy akkor dohányozzak ha utána van pár nap tisztulási időm a szülői találkozás előtt.
A szülők átverése egyáltalán nem kreatív dolog, nem te találtad fel a spanyol viaszt sajnálom.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!