Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez milyen ötlet?...

Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)

Figyelt kérdés
Én meg még pár haverom kitaláljuk, hogy megyünk kirándulni és kapunk pénzt abból veszünk piát, cigit, vizipipát, pizzát... és nem megyünk kirándulni, hanem megyünk mamám egy üres házába baromkodni. Szerintetek is nagyon kreativ ötlet?
2011. máj. 24. 19:44
 91/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Na szóval.

Ti békávéztatok vagy vonattal mentetek valahová, a legnagyobb kockázat pedig az, hogy a rendőrbácsik meg anyuci azt mondja hogy ejnye, te rossz kisfiú.

Én indiánokkal teherautón, narancsosládának támaszkodva utaztam egy kis faluba, majd leszakadt az ég, és mögöttünk elmosta az utat, gyakorlatilag elzárva a falut a külvilágtól. Ott voltam pénz nélkül, mert a Mastercardot nem fogadták el, csak a Visa kártyát - ez meg nekem nem volt. Szállás nem volt, a ruhám átázott, a hátizsákom 13 kiló volt, ugyanaz a zokni volt rajtam 3. napja, éjszaka az utcai kóborlásnál egy rendőrörsre kellett bemennem pisilni, ahol golyóálló mellényes, géppisztolyos őr kisért el egy sötét részre (ő legalább nem motozott meg, de különben is már hozzászoktam), majd végül sikerült találni egy helyet, ahol egy raktárban lehetett aludni (már feküdtek ott páran). És amikor megláttam hogy egy csótány korzózik a földön, akkor úgy döntöttem, hogy ruhában és cipőben alszom (nem először és nem is utóljára).

Ti cigiztetek meg ittatok, én viszont nemet tudtam mondani a külvárosi diszkóban is, ahol én voltam az egyetlen fehér ember, és a drogot úgy árulták mint a cukorkát.

De te vagy a kreatív, én meg egy sótlan, begyepesedett unalmas alak. :-)))

2011. jún. 2. 11:11
 92/132 anonim válasza:
100%

mond azt apádnak,anyádnak hogy oda mentek nem kell itt köríteni ha normálisak elengednek max kevesebb pénzzel ... de én anyunak még a legkínosab ügyeimet is elmodnom... és gondolj bele,hogy a szülőbe mi minden játszódik le mikor megtudja hogy a kicsi fia/lánya hogy átb*szta..:\\

és igen énis 15évesvagyok..:))

dec.31.-én leszek 16...nekemis sokszor jutot eszembe ekkora f*szság..sajnos...!!!

de gondolkoztam és nem tettem meg...és NEM is bánom.^^

szerintem mond el az igazat..és becsülni fogják...:DDD

2011. jún. 2. 13:16
 93/132 anonim ***** válasza:
100%

Ez gáz :D

De felőlem csináljátok, nem érdekel, meg nem is nekem lesz bajom belőle. Ja, meg nem nekem fog utána égni a pofám.

16/l

2011. jún. 2. 15:00
 94/132 A kérdező kommentje:
Az indiánosnak. Ha ez igaz akkor ez valóban meredek terv volt. Mi még ennyire nem vagyunk professzionálisak de nyáron már tervezzük, hogy titokban kimegyünk valahova külföldre, természetesen titokban. Mindenki jön a rendőrséggel, hát ha kijött volna a rendőrség akkor nem engedtem volna be őket, hanem felhivtam volna nagyanyámat, aki elküldte volna a sünöket. Lényeg az, hogy soha nem szabad pánikba esni, hanem ha valami nem jön össze, új tervet kell csinálni, és igy el lehet kerülni, minden nem kivánatos dolgot. Mi minden helyzetben találunk megoldást.
2011. jún. 2. 16:39
 95/132 A kérdező kommentje:
Különben szerintem is megengedték volna, csak pénzre volt nagyon szükségünk ezért kellett ezt kitalálni, meghát igy jobban lehet vele dicsekedni.
2011. jún. 2. 16:40
 96/132 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen kis hülyegyerekek vagytok...Ha kimennek a rendőrök egyből hivnád nagyanyót...old meg magad,ha ennyire bátornak,merésznek hiszed magad...ha gáz van egyből megy a telefon...szánalom...
2011. jún. 2. 19:09
 97/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

"Az indiánosnak. Ha ez igaz"

Csak az útlevelem meg a fényképek a bizonyíték, plusz egy férj akit onnan hoztam (tudom, más cuki kis indiános cuccokat hoz, én meg egy igazi indiánt) és a két füstölt bőrű gyerek.

"Mi még ennyire nem vagyunk professzionálisak"

Azt látom....

"de nyáron már tervezzük, hogy titokban kimegyünk valahova külföldre, természetesen titokban."

Talán várd meg amíg 18 éves leszel, addig a kreativitásodat kiélhetnéd valami értelmesebb dologban.

" Mindenki jön a rendőrséggel, hát ha kijött volna a rendőrség akkor nem engedtem volna be őket,"

Természetesen ekkor hátat fordítottak volna és bánatosan elkullognak. Aha. És nyugodtan megvárták volna amíg felhívod a nagymamit.

" hanem felhivtam volna nagyanyámat, aki elküldte volna a sünöket."

Téged meg a bús p..ba.

2011. jún. 2. 19:11
 98/132 A kérdező kommentje:
Ja, hogy te nő vagy. Akkor valóban veszélyes volt kiutazni. Különben egy helyzetgyakorlatnak is betudható, mert igy ismerjük meg magunkat, hogy milyen helyzetben mit reagálunk és feszegetjük a tűrőképességünk határait. Ha kijönnének a rendőrök, akkor biztos megijednénk, de nem tudnának bejutni, mert gondolom a faltörő kos nem tartozik az alapfelszereltség közé és az ajtót sem lehet betörni, mert ilyen régi ház és kifele nyilik. Nagyanyám biztos meglepődne de elküldené a fakabátokat az biztos, aztán előadtam volna, hogy lekéstük a busz és nem mertünk hazamenni, mert féltünk, hogy lebasznak és akkor lehet el sem mondaná anyáméknak.
2011. jún. 2. 20:51
 99/132 anonim ***** válasza:
100%
Ha kijön a rendőrség akkor az nem úgy megy, hogy te nem engeded be őket, ők meg két kopogás után elmennek. Ők ha be akarnak menni be fognak menni, esetleg utána néznek a ház tulajának megszereznek mondjuk egy mobil telefonszámot és ők hívják fel a nagymamádat. Nem értem mi értelme engedély nélkül lenni valaki házában. Ha nagymamád megengedi attól miért nem buli egy tök üres házban bulizni? Attól lesz jó, hogy juj de ügyi-bügyik vagyunk és átvertük aput meg anyut. Nem így van. Amúgy nyugodtan menjetek ki külföldre az nem poén, hisz nincsenek már határok, nem kell útlevél csak személyi meg egy busz/vonat. Ez hol olyan nagy cucc? 16 évesen többször is voltam csak a barátaimmal külföldön és egyéb helyeken az országon belül. Szarrá buliztuk magunkat, de anyám tudta hol vagyok, de nem tudta hogy mit csinálok, nem is érdekelte, annyit kért, hogy lehetőleg ne kelljen fogdába találkoznunk vagy a detoxban. Ettől én még baromi jól szórakoztam és nem attól izgultam fel, hogy mekkora májer gyerek vagyok hogy hazudtam anyámnak, aki azt hiszi hogy mondjuk budapesten vagyok én meg közben a balatonon. Ez a markunkba röhörészés, hogy júj hogy átbasztuk őket, juj de menők vagyunk ez azt bizonyítja hogy 5 évesek vagytok. A buli ötlet jó volt, egyedül szülők és felügyelet nélkül partizgatni, de erről nem kellett volna hazudni, akkor is egyedül lettetek volna, és ha ne add isten baj történik, valaki elesik, rosszul lesz akármi nem azzal kell a vésztelefonhívás első 20 percét tölteni, hogy jaj anya nem ott vagyunk hanem itt, de most ne legyél dühös. Hanem lehetett volna egyből segítséget, ötleteket kérni a megoldásra, hova vigyük, kit hívjunk, most mi lesz? Stb.
2011. jún. 3. 06:23
 100/132 anonim ***** válasza:

Aha és szerinted kiengednek bárkit is amíg meghozzák a feszítővasat? És honnan veszed, hogy egy rendőrautóban nincs?

Tényleg nem merném megcsinálni, mert mondjuk lelkiismeretfurdalásom lenne miatta, hogy így átverem anyuékat...bár nyilván ez abban erősít meg hogy menő vagy, közlöm az "inteLigens"(...) fejeddel, hogy minden egyes válaszodból iszonyatos beképzeltség, elég kicsi fantázia sugárzik, és minden válaszoddal magadat égeted...

De most ha már elkezdtük játszuk el ezt a játékot...

1.)Mit csinálsz ha kijönnek a rendőrök, és betörik az ajtót?(BE TUDJÁK TÖRNI!!!Nagyon naiv vagy, ha szerinted a rendőrök nem tudnak elbánni egy zárt ajtóval...)

2.)Mi az aprólékosan kidolgozott terv ha egyik barátodat megcsípi egy bogár, amire allergiás, vagy bármi allergiás reakciót vált ki belőle?

Egyszerűen szánalmas vagy...-.-"

14L

2011. jún. 9. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!