Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez milyen ötlet?...

Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)

Figyelt kérdés
Én meg még pár haverom kitaláljuk, hogy megyünk kirándulni és kapunk pénzt abból veszünk piát, cigit, vizipipát, pizzát... és nem megyünk kirándulni, hanem megyünk mamám egy üres házába baromkodni. Szerintetek is nagyon kreativ ötlet?
2011. máj. 24. 19:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/132 A kérdező kommentje:

Magánlaksértés... :D. Megsértem a mamám magánlakját, nagy dolog, és főleg, hogy üresen áll és nem tudunk kárt tenni benne.

Utolsó előtti.

Hát mi azért nem vagyunk ennyire mértéktelenek. Mi azért nem csinálunk semmi veszélyes dolgot, amiből nagy bajok lennének.

Különben ez csak egy ilyen tesztelés, ha beválik és nem bukunk le akkor következőleg hivunk vagy 30 embert.

2011. máj. 26. 16:20
 42/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

"ha beválik és nem bukunk le akkor következőleg hivunk vagy 30 embert."

Anyád lennék, ezért szét is rúgnám a seggedet. Hívj vendégeket majd a saját lakásodba...

Pár barát és 30 ember között nagy a különbség, ennyi embert nem lehet kontrollálni, ha van két hülye, aki nekiáll rongálni a lakást meg telehányni, azt NEKED kell feltakarítani és kijavítani.

2011. máj. 26. 16:27
 43/132 anonim ***** válasza:
100%
A mamád háza nem a tied. Ha az engedélye nélkül mész oda az még hagyján, de a többiek még csak nem is a rokonai, ők és igen te is magánlaksértést követtek el. És ha kijön a rendőrség és papírokat kér egyikőtök se lesz a tulaj, de még csak ott lakó sem. De tőlem csináljátok, csak nehogy visszanyaljon a roppant kreatív fagyi.
2011. máj. 26. 17:44
 44/132 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez rohadt gáz...

Szerintem ilyen kreatív ötlettel, még én sem tudnék előállni... Kreatív? Te úristen...

2011. máj. 27. 08:20
 45/132 anonim válasza:
31%
Azért a sok szörnyülködőnek mondom: mindenki volt fiatal, és csinált hülyeségekt szinte. Az életúthoz tartozik ez, hogy az ember csinál ilyesmit, annyira nem elítélendő dolog, még ha most durvának is tűnik. Persze nem szép átverni a szülőket, sőt ha rájönnek büntetni kell! De ilyesmi előfordul, megtörténik, hozzá tartozik az élethez. "Fiatalság bolondság"
2011. máj. 27. 13:34
 46/132 anonim ***** válasza:
100%
Igen mindenki csinált baromságot, de nem hirdette és nem várt seggnyalást érte, hogy jaj apám milyen remek ötleteid vannak, én ilyet sose találtam volna ki, ez lesz életünk legjobb bulija...
2011. máj. 27. 13:44
 47/132 anonim ***** válasza:
100%
te tudod h mit jelent az a szó, h kreatív? mert szerintem nem... :D hát végül is szerintem nem rossz ötlet, csak elég messze van a kreativitástól. csak ha lebuktok az gáz. de amúgy jó szórakozást! :)
2011. máj. 27. 16:33
 48/132 anonim ***** válasza:
93%

Hát biztos jó lesz, de csak ti fogtok röhögni rajta, hogy mekkora arcok vagytok, mert valakinek eldicsekedtek vele, hamar a szüleitek is megtudják. Csak egy hülye mondja el otthon a kistesónak, az már szét is kürtöli. :)Utólag persze csak örülhetnek, ha nem lesz bajotok. Amit sose lehet tudni.

Remélem jól érzitek majd magatokat, de inkább vigyázzatok magatokra, és örüljetek magatokban, akik össze vagytok szokva. Egy ismeretlen idiótát se hívjatok meg! Az már nem lesz olyan óvatos. Biztos sok filmet láttatok, házibuli, egy hülye gyerek felfordítja az egész házat, botrány. Inkább menjetek biztosra. De még jobb lenne, ha elmondanátok, hogy szeretnétek együtt tölteni egy hétvégét a nagyi házában. Hidd el, elengednének, ha tudják, hol vagytok. Kulturáltan is lehet csinálni, ez kreatívabb, ehhez kell merészség, bakker!!! :D

Vagy igyál együtt a szüleiddel, mert olyat se csinál a többi gyerek.;)

2011. máj. 27. 17:26
 49/132 anonim ***** válasza:
84%

de, én igen... Akkor ha valami esemény van, én is koccintok, de csak pár korttyal, mondjuk az még nem "a szüleiddel ivás.."

Mekkora vadbarmok vagytok!!! Nincs lelkiismeret furdalásotok, hogy becsapjátok a szüleiteket, akik 15 éven keresztül törődnek veletek, mindent megtesznek, hogy szép gyerekkorotok legyen???

csak azért írtam le, mert jólesett...

másrészről sztem ez egy kamukérdés... Nehogy már ennyi ember bedőljön neki!! ilyen hülye naiv állatok a világon nincsenek, ha meg vannak, nem fogják szétkürtölni a világban, hogy milyen szarságra készülnek...

2011. máj. 27. 19:44
 50/132 A kérdező kommentje:
Holnap indulunk is szóval nem fake. És ha lebukunk megmondom, hogy véletlenül lekéstük a buszt.
2011. máj. 27. 20:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!