Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)
Magánlaksértés... :D. Megsértem a mamám magánlakját, nagy dolog, és főleg, hogy üresen áll és nem tudunk kárt tenni benne.
Utolsó előtti.
Hát mi azért nem vagyunk ennyire mértéktelenek. Mi azért nem csinálunk semmi veszélyes dolgot, amiből nagy bajok lennének.
Különben ez csak egy ilyen tesztelés, ha beválik és nem bukunk le akkor következőleg hivunk vagy 30 embert.
"ha beválik és nem bukunk le akkor következőleg hivunk vagy 30 embert."
Anyád lennék, ezért szét is rúgnám a seggedet. Hívj vendégeket majd a saját lakásodba...
Pár barát és 30 ember között nagy a különbség, ennyi embert nem lehet kontrollálni, ha van két hülye, aki nekiáll rongálni a lakást meg telehányni, azt NEKED kell feltakarítani és kijavítani.
Hát ez rohadt gáz...
Szerintem ilyen kreatív ötlettel, még én sem tudnék előállni... Kreatív? Te úristen...
Hát biztos jó lesz, de csak ti fogtok röhögni rajta, hogy mekkora arcok vagytok, mert valakinek eldicsekedtek vele, hamar a szüleitek is megtudják. Csak egy hülye mondja el otthon a kistesónak, az már szét is kürtöli. :)Utólag persze csak örülhetnek, ha nem lesz bajotok. Amit sose lehet tudni.
Remélem jól érzitek majd magatokat, de inkább vigyázzatok magatokra, és örüljetek magatokban, akik össze vagytok szokva. Egy ismeretlen idiótát se hívjatok meg! Az már nem lesz olyan óvatos. Biztos sok filmet láttatok, házibuli, egy hülye gyerek felfordítja az egész házat, botrány. Inkább menjetek biztosra. De még jobb lenne, ha elmondanátok, hogy szeretnétek együtt tölteni egy hétvégét a nagyi házában. Hidd el, elengednének, ha tudják, hol vagytok. Kulturáltan is lehet csinálni, ez kreatívabb, ehhez kell merészség, bakker!!! :D
Vagy igyál együtt a szüleiddel, mert olyat se csinál a többi gyerek.;)
de, én igen... Akkor ha valami esemény van, én is koccintok, de csak pár korttyal, mondjuk az még nem "a szüleiddel ivás.."
Mekkora vadbarmok vagytok!!! Nincs lelkiismeret furdalásotok, hogy becsapjátok a szüleiteket, akik 15 éven keresztül törődnek veletek, mindent megtesznek, hogy szép gyerekkorotok legyen???
csak azért írtam le, mert jólesett...
másrészről sztem ez egy kamukérdés... Nehogy már ennyi ember bedőljön neki!! ilyen hülye naiv állatok a világon nincsenek, ha meg vannak, nem fogják szétkürtölni a világban, hogy milyen szarságra készülnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!