Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez milyen ötlet?...

Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)

Figyelt kérdés
Én meg még pár haverom kitaláljuk, hogy megyünk kirándulni és kapunk pénzt abból veszünk piát, cigit, vizipipát, pizzát... és nem megyünk kirándulni, hanem megyünk mamám egy üres házába baromkodni. Szerintetek is nagyon kreativ ötlet?
2011. máj. 24. 19:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/132 A kérdező kommentje:

Erről van szó vakmerő, mert mi beáldozzuk azt, hogy lebukunk, csak azért, hogy nagyon jól szórakozzun.

És pont azért vagyunk fiatalok, hogy ilyen hülyeségeket csináljuk. Lúzerek??? Na ilyet egy lúzer biztos nem merne ilyet csinálni, sőt még egy átlagos gyerek sem.

2011. máj. 25. 17:30
 32/132 anonim ***** válasza:
100%
Ez kreatívitás?! Nem, drágám, ez nem! Az a kreatívitás, amikor cigis dobozból kocsit hajtogaszt, sörös üvegből házat építesz... ez inkább egy nagy hülyeség, baromság. Éretlenek vagytok. Amúgy ezt bármikor megtudjátok csinálni... -.-
2011. máj. 25. 17:39
 33/132 anonim ***** válasza:
100%

jajj annyira felvágsz ezzel hogy ezt senki nem meri megcsinálni??? na miért? mert van eszük,nem úgy mint nektek"-.-

Büszkék lehettek magatokra ha csak ennyire telik!

na jó bulizást,aztán irány a detox ! ;)

2011. máj. 25. 20:08
 34/132 anonim ***** válasza:
76%
büszkék lehettek magatokra,hogy minden hétvégén berúgtok,meg cigiztek...Minden 14-15 éves hülyegyerek azt hiszi menő dolog piálni,cigizni,stb...majd rájöttök...És rohadt egy dologo átvágni azokat,akik mindent megtesznek értetek..baromi etikusak vagytok meg becsületesek,mit ne mondjak...remélem majd a jövőben a saját gyereked ugyanígy hülyének fog nézni...
2011. máj. 25. 20:29
 35/132 A kérdező kommentje:
Nem cigizni meg piálni a menő, mert az átlagos, de látom itt mindenki ezen van fennakadva. Hanem magára az ötlet milyenségére vagyok kiváncsi, de látom itt azt is oltják, de ez azért van mert ti nem mernétek bevállalni egy ilyen húzós ötletet. És különben nagyon sok körülmény neheziti a dolgunkat, de mi mindenre előre fel vagyunk készülve, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.
2011. máj. 25. 20:50
 36/132 anonim ***** válasza:
76%

és az nem tűnik fel, hogy az egyetlen támogatód, aki szerint menő és vakmerő az ötlet.. 13 éves?

Nem vagytok azon a szinten, ahol lehetnétek.. ezért gáz az egész...

2011. máj. 26. 00:24
 37/132 anonim ***** válasza:
87%
Magánlaksértést elkövetni sem kreatív, ezt is rengetegen megcsinálják. Elhagyott házakba mászkálnak be bulizni a fiatalok, nem újdonság és nem is egyedi eset. De ne feledjétek el, ha ott elkap valaki ha már 14 fölött vagytok irány a fogda, ha még ittatok is meg dohányoztatok is (ugye 18 alatt nem lehet) akkor még azért is benn lesztek pár napot. Mivel feltételezem, hogy nem csöndben akartok unozni a haverokkal valószínű, hogy rátok hívják a rendőrséget mert zajosak vagytok. Nem kreatív és nem menő dolog, veszélyes. De ha ti priusszal akarjátok indítani a nagybetűs életet akkor hajrá. Lehet hogy menő ötletnek tűnik, meg hasonlóak de a következmények nagyon komolyak lehetnek. Szerintem nem éri meg. És mivel mások is csinálják még csak nem is kreatív, hogy a kérdésedre válaszoljak. Nem attól lesz egy ötlet kreatív mert szerinted senki sem csinálja. A szart se sokan kenik a falra mégse kreatív ötlet.
2011. máj. 26. 07:21
 38/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

07:21

Ott a pont!

2011. máj. 26. 09:07
 39/132 anonim ***** válasza:
100%

Hát le leszek pontozva!

Rossz ötletnek tartom, de azt kívánom minden jól menjen, le se bukjatok, legyen egy "szupi kis titkotok".

De egy 25-30 év múlva amikor a te fiad/lányod csinálja majd ezeket, visszagondolj erre.

Milyen jogon szidnád, tiltanád ettől, ha te se vagy jobb?

Elmesélem az én sztorimat, ha megengeded!

17-20 éves korom között én voltam a megtestesült szülői rémálom. Ha nem engedtek, megszöktem, cigi, pia, pasik, fű. Szinte havonta cseréltem a pasikat, és nem védekeztem.

20 éves koromra kiélt lettem. A fogaim, körmeim, sárgák, a bőröm petyhüdt. Kinéztem negyvennek. A cigit azóta se tudtam lerakni, csak másfél évre.

Van egy lányom, most 17.

Lop, iszik, cigizik, szexel ész nélkül, és amiben nagyon hasonlít rám, az az, hogy magasról tesz az anyja véleményére. Három hónapja volt egy abortusza, fel se veszi! De nem védekezne. A guminak rossz a szaga, a gyógyszert össze-vissza szedi... Most megfenyegettem, hogyha még egyszer terhes lesz, nem egyezem bele az abortuszba.

Azt szokták mondani, isten nem bottal ver.

Ez sajnos így igaz!

2011. máj. 26. 09:13
 40/132 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb egy 9 évesnek lehet "húzós ötlet" :)

Am megsúgom h nm találtad fel a spanyol viaszt. Tényleg ennyire gyökér vagy h elhiszed h ez milyen fantasztikus ötlet(a kreativitásra gonolok itt, nm az etikusságra)?

2011. máj. 26. 11:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!