Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)
Erről van szó vakmerő, mert mi beáldozzuk azt, hogy lebukunk, csak azért, hogy nagyon jól szórakozzun.
És pont azért vagyunk fiatalok, hogy ilyen hülyeségeket csináljuk. Lúzerek??? Na ilyet egy lúzer biztos nem merne ilyet csinálni, sőt még egy átlagos gyerek sem.
jajj annyira felvágsz ezzel hogy ezt senki nem meri megcsinálni??? na miért? mert van eszük,nem úgy mint nektek"-.-
Büszkék lehettek magatokra ha csak ennyire telik!
na jó bulizást,aztán irány a detox ! ;)
és az nem tűnik fel, hogy az egyetlen támogatód, aki szerint menő és vakmerő az ötlet.. 13 éves?
Nem vagytok azon a szinten, ahol lehetnétek.. ezért gáz az egész...
07:21
Ott a pont!
Hát le leszek pontozva!
Rossz ötletnek tartom, de azt kívánom minden jól menjen, le se bukjatok, legyen egy "szupi kis titkotok".
De egy 25-30 év múlva amikor a te fiad/lányod csinálja majd ezeket, visszagondolj erre.
Milyen jogon szidnád, tiltanád ettől, ha te se vagy jobb?
Elmesélem az én sztorimat, ha megengeded!
17-20 éves korom között én voltam a megtestesült szülői rémálom. Ha nem engedtek, megszöktem, cigi, pia, pasik, fű. Szinte havonta cseréltem a pasikat, és nem védekeztem.
20 éves koromra kiélt lettem. A fogaim, körmeim, sárgák, a bőröm petyhüdt. Kinéztem negyvennek. A cigit azóta se tudtam lerakni, csak másfél évre.
Van egy lányom, most 17.
Lop, iszik, cigizik, szexel ész nélkül, és amiben nagyon hasonlít rám, az az, hogy magasról tesz az anyja véleményére. Három hónapja volt egy abortusza, fel se veszi! De nem védekezne. A guminak rossz a szaga, a gyógyszert össze-vissza szedi... Most megfenyegettem, hogyha még egyszer terhes lesz, nem egyezem bele az abortuszba.
Azt szokták mondani, isten nem bottal ver.
Ez sajnos így igaz!
Ez kb egy 9 évesnek lehet "húzós ötlet" :)
Am megsúgom h nm találtad fel a spanyol viaszt. Tényleg ennyire gyökér vagy h elhiszed h ez milyen fantasztikus ötlet(a kreativitásra gonolok itt, nm az etikusságra)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!