Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)
Figyelt kérdés
Én meg még pár haverom kitaláljuk, hogy megyünk kirándulni és kapunk pénzt abból veszünk piát, cigit, vizipipát, pizzát... és nem megyünk kirándulni, hanem megyünk mamám egy üres házába baromkodni. Szerintetek is nagyon kreativ ötlet?2011. máj. 24. 19:44
11/132 A kérdező kommentje:
Ez nem átverés ez csak vicc és ez egy üres ház amit mi fogunk berendezni, szóval nagyon kreativ gyerekek vagyunk.
2011. máj. 24. 21:12
12/132 anonim válasza:
Azt mondod a szüleidnek kirándulni mentek, ehelyett magánlaksértést követtek el? Ebbe hol nincs meg a szülők átverése?
13/132 anonim válasza:
Igen ez az a dolog ami flash lenne de csak a hülye csinálja meg:D menjetek kirándulni és igyatok ott b azd meg:D
14/132 :) :) :) válasza:
Egy normális szülő viccnek fogja fel hogy a gyereke egy üres házba piál meg bagózik,meg még ki tudja mit csinál??ez most komoly?kreativ ötlet mert más nem meri megcsinálni???mert más NORMÁLIS!!! és nem olyan bolond mint ti...hát de ez vaan,ti tudjátok hogy b@sszátok el magatokat....Ja és 14L
15/132 anonim válasza:
3 gyerekem van, de akkor én nem lehetek normális szülő, mert 2 olyan pofon kíséretében lennél szobafogságra ítélve 18 éves korodig, hogy a világ olyat még nem látott. A hazugság, a dohányzás, az alkohol nem játék, nem vicc, nem faszadolog.
16/132 anonim válasza:
Fúúú, de kreatív... :)Mennyit kellett ezen gondolkodni?
17/132 anonim válasza:
Hűű, ez a legkreatívabb...milyen lehet a többi? Szerintem te túl sok amerikai filmet néztél, azokban vannak ilyenek. Mi az osztálykiránduláson az osztályfőnök szeme láttára lehetett inni(nem sokat, nem kell lerészegedni), valaki cigizett, valaki vizipipázott, stb. Most ez menő, vagy mi?
18/132 anonim válasza:
Ez aztán a kreatív ötlet...xD pfffff....
19/132 Vérszomjas pandamaci válasza:
Nem kreatív, hanem idióta. Ezen egy normális szülő nem nevet, hogy de jó vicc, hanem 18 éves korodig sehová sem enged el.
20/132 Padme Amidala.* válasza:
Ez vagy kamu vagy hülye vagy :)
Úgyis lebuksz...és nem viccnek fogják fel! Hanem minimum 3 évig eltiltanak mindentől képzeld csak el szarni is csak kisérettel járhatsz nehogy füvezz a wc-ben xD Én örülnék ha lebuknátok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!