Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez milyen ötlet?...

Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)

Figyelt kérdés
Én meg még pár haverom kitaláljuk, hogy megyünk kirándulni és kapunk pénzt abból veszünk piát, cigit, vizipipát, pizzát... és nem megyünk kirándulni, hanem megyünk mamám egy üres házába baromkodni. Szerintetek is nagyon kreativ ötlet?
2011. máj. 24. 19:44
 81/132 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg nem vagy normális:D:D

Nem vagyok stréber, de én jól tudom magam úgy is érezni, hogy leülök a barátnőimmel megiszunk egy üdítőt és jókat beszélgetünk. Meglepő igaz?:)

Különben pedig szeretném tudni, hogy milyen "barátaid" vannak neked....

De tényleg nem nyugszotok addig, míg nincs meg a baj.

Gratulálok a sok eszetekhez:))

Újra a 16 éves lány voltam:)

2011. jún. 1. 17:16
 82/132 anonim ***** válasza:
100%

Hát ti nagyon gyikarcúak vagytok!

Most mit vársz mégis? Hogy hátba veregessenek, hogy ezaz fiam vagány vagy?

Voltam én is 16éves. Csináltam cifra dolgokat, de mindig volt annyi eszem, hogy bizonyos kereteken belül maradjak.

Elég szegényes fantáziád lehet ha azt hiszed, hogy ez kreativ.

Gyerek vagy, ahogy ezt te magad is mondod, ezért nem gondolsz bele abba, hogy valakinek tényleg baja eshet.

Lehet hogy pont neked, aztán a menő haverjaid meg fülüket farkukat behúzva rohannak el, téged meg ott hagynak meghalni! Csúnya dolog ez, de érdemes átgondolni a helyzetet.

Remélem, hogy nem történik semmi bajotok, de aztán arra is kéne vigyázni, hogy 1-2 rosszakarótok(akiknek több eszük van mint nektek)nehogy beköpjön a szüleiteknél, mert az már nem annyira menő!

2011. jún. 1. 17:43
 83/132 anonim ***** válasza:
100%

"Mi nagyon értelmesek vagyunk, csak mi nem egész nap a könyv előtt ülünk hanem szórakozunk is."

"megyünk kirándulni és kapunk pénzt abból veszünk piát, cigit, vizipipát"

ez a kettő nagyon összefér...

a másik gond meg az hogy büszke is vagy magadra...

2011. jún. 1. 17:44
 84/132 anonim ***** válasza:
69%

látszik az itteni kommentjeidből is hogy azt gondolod hogy ezt egy átlagos gyerek nem csináljka, magyarul nagyon menőnek és különlegesnek tartod magad. meg hogy milyen hülye vagy és ezt jónak veszed..pedig gáz..gyerekes nagyon.

13/L

2011. jún. 1. 18:14
 85/132 anonim ***** válasza:
83%
Tudom, hogy hülyén hangzik, de szerintem ma ez a "normális".. mi értelme lebeszélni titeket erről, szerintem ugyis megcsináljátok.. de akkor már úgy, hogy a szülők ne vegyék észre, mert az azért annyira már nem vicces..
2011. jún. 1. 18:42
 86/132 anonim ***** válasza:
100%

No ha már mindenki jól megmondta, akkor én is írok pár sor okosságot.

Először is az alapötletnek elég sok buktatója van, persze ha a szüleid teljesen bíznak benned, akkor nem olyan problémás, csak akkor ugye egy álszent gyökér vagy. A kapott pénzből a pizza, vízipipa, pia még oké, de azt magyarázd már el légyszíves minek a cigi? Semmire nem jó, és drága is mint az állat. A kérdésre, hogy ez mennyire kreatív ötlet azt mondom, annyira azért nem. Persze jobb sztori, mint hogy egy barátodnál alszol, de hát azért ennél kevésbé veszélyes kamut is kitalálhatnál, és kevesebb a gond. Más nem merné? Másnak nem érné meg ennyi gond egy beb.szásért. És az, hogy ennyit kavartok, hogy elmenjetek piálni, cigizni, meg pizzázni nem azt bizonyítja, hogy intelligens vagy, hanem hogy hülye.

Ennyi tömören a véleményem, de ha te úgy látod megéri, akkor jó szórakozást a továbbiakhoz!

2011. jún. 1. 20:52
 87/132 anonim ***** válasza:
100%
16:37-es vagyok és mellesleg 33 éves, úgyhogy én már kinőttem a stréber, nem stréber kategóriát. Mindenesetre, ha az én gyerekem lennél, úgy elvernélek, mint a lovat. Azt meg ne gondold, hogy a szüleid hülyék, és nem jönnek rá a dolgokra, ha meg rájönnek és hagyják, akkor úgy kell nekik. Csak azt sajnálom, hogy a normális gyerekek a hozzád hasonló kis gyíkok miatt gondolják, hogy valami baj van velük és ezért ugranak bele minden hülyeségbe nehogy lemaradjanak.
2011. jún. 1. 22:49
 88/132 anonim válasza:
100%

Hát igen...itt tart a mostani generáció, hogy ahol csak lehet átvágom az őseimet. Igaz, én is "csak" 20 éves vagyok, de amikor ilyen korú voltam mint ti, eszembe nem jutott volna ilyesmi. Csak egyet nem értek, hogy miért is hiszed magad ezzel a "nagy tervvel" kreatívnak? Bár lehet, hogy éppen a Lázadó korszakodban vagy, de azért mégse kéne ilyen nagy arccal kijelenteni, hogy menőbb vagy a korodbelieknél. Az meg hogy belekötsz mindenki hozzászólásába, ez is mutatja a jelenlegi intelligencia szintedet, ami erősen konvergál a nullához. Gyakorlatilak minden hozzászólásodban fényezed magadat. Érdekesmód, én bármikor közöltem itthon, hogy a haverokkal szeretnénk bulizni, soha nem vol ellenvetésük a szüleimnek, és egy idő után, hogy látták, hogy tényleg "nem omlott össze a ház" utánna már különösebben nem is foglalkoztak a kérdéssel, mert ők is megismerték a baráti kört, akiket az ő házukba vittem. Ezzel a "bemegyünk a nagyi házába" játékkal viszont csak annyit fogsz elérni hogy soha többé nem fognak benned ilyen téren megbízni. Szóval vond le a következtetéseket: 1. Bármikor lebukhatsz egy ilyen bulival, de ebből nagy gáz lesz

2. Lehet, hogy így még izgalmasabb ez a "titkos" buli, de egy elhagyatott házban, pláne, hogy a környéken lakók se ismernek, és tudják hogy annak a háznak üresnek kéne lennie, 100%-ig meg lehet győződve arról, hgy rátokhívják a rendőröket, és az nektek nagyon kellemetlen lesz.

3. Ahogy olvastam több bulit is akarsz a nyáron ugyan ezzel a technikával szervezni, amit már nagyobb társasággal tervezel, szerinted nem fog bekövetkezni a régi mondás: Addíg jár a korsó a kútra, amíg el nem törik?

Majd egyszer talán visszagondolsz, hogy milyen jó volt így bulizni, de mindúg lesz egy érzésed ami b*zerál odabenn, a lelkiismereted lesz az, ezt ne felejtsd el!

2011. jún. 1. 22:56
 89/132 anonim ***** válasza:
100%

Remélem azt azért tudjátok,hogy elmúltatok 16 évesek,tehát pár éjszakára simán bevarrhatnak magánlaksértésről,mert lehet hogy a rokonod háza,de az bármilyen hihetetlen is NEM A TE TULAJDONOD ÉS SEMMI JOGOD NINCS A TULAJDONOS TUDTA NÉLKÜL OTT TARTÓZKODNI.Akárhogy is vesszük ez bűncselekmény,hajrá elindultál a lejtőn,így tovább...

Látszik milyen intelligens vagy,minden hozzászólásodban támadva védekezel,ezzel is elismerve mekkora idióta vagy,a haverjaidról nem is beszélve.Gondolom a fű sem marad ki az ilyen bulikból...büszkék lehettek magatokra...

2011. jún. 2. 09:15
 90/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

"aki szerint ez rossz ötlet az stréber és még ehhez hasonlót sem merne csinálni."

Kiscsillagom, én fogtam két bőröndöt és egyedül elindultam Dél-Amerikába fél évre világot látni.

Ehhez képest Mucsarögöcse alsón bemenni egy házba lóf.sz.

Csak tudod az a különbség, hogy amit én tettem, az nem bűncselekmény.

2011. jún. 2. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!