Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez milyen ötlet?...

Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)

Figyelt kérdés
Én meg még pár haverom kitaláljuk, hogy megyünk kirándulni és kapunk pénzt abból veszünk piát, cigit, vizipipát, pizzát... és nem megyünk kirándulni, hanem megyünk mamám egy üres házába baromkodni. Szerintetek is nagyon kreativ ötlet?
2011. máj. 24. 19:44
 111/132 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak. A telefonhoz hosszá fűzés, hogy anyád felhív te beszélsz vele és mikor megkapja a számlát akkora pofont fogsz kapni, hogy csak nyekkensz (külföldi tarifa). A pénzszerzést gondolom, "öccsém adjál már egy 100-as kiflire" stílusban gondoljátok, de külföldön ezért fogda is járhat egyes országokba, ahol TILOS koldulni engedély nélkül. Egyszerűen nem értem miért nem lehet ezt mondani otthon: Anya szeretnénk 5-6 haverommal lemenni Splitbe horvátországba, vonattal, busszal, akármivel. De azt sem értem, ha Almádiba elenged miért nem lehet hát oda menni és ott szétcsapni magatokat. Nem fog anyád reggelente bekopogni, hogy szia mucus hoztam egy kis kakaóscsigát neked meg a kis barátaidnak. Ott is egyedül lennétek, ott is lehetne vagánykodni. De neked a kreativitás a szülők "átverésében" merül ki. Nem azért érezted jól magad, mert jó buli volt, hanem mert átb.sztad a szüleidet. Ezért kár még egy drága bulit is megszervezni. Hazudd nekik, hogy a west endbe mész moziba és helyette inkább a Corvinba nézz meg egy filmet, aztán röhögj a markodba, hogy mekkora májer gyerek vagy te.
2011. jún. 17. 07:43
 112/132 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott, hogy úgy adom elő, hogy osztálykirándulás lesz. Anyám nem olyan paranoiás, hogy felhivja az of-t. És nem szoktak felhivni minden percben. Felhivom egyszer őket amikor indulunk, meg amikor érkezünk és kész. A diákmunka valóban hosszadalmas és nincs is benne tapasztalatunk. Lopni meg kéregetni nem fogunk, mert nem vagyunk cigányok. De a pénzszerzés a leg egyszerűbb az egészben. Multkor is buliztunk elfogyott a pénzünk, de semmi gond mert mentünk a haverom nagyanyjához és kaptunk pénzt. Voltam már külföldön, szóval tudom, hogy ott minden drágább, de jól bánok a pénzzel. Eszünkben sincs repülővel menni. Valami közei országba mennénk mint Ausztria vagy Németország. Ha meg megint ezzel az allergiával jösztök. Ott is vannak mentők, de mondom ez nem valószinű. De ismét mindent a legalaposabban kitervelünk, hogy ne legyen semi gond.
2011. jún. 17. 15:00
 113/132 anonim ***** válasza:
És milyen nyelven beszélsz, te nagyon kreatív? Látom pénz az van dögivel, de ha ilyen bevállalósak vagytok, akkor az eléggé piti dolog a nagymamához menni pénzért kuncsorogni. Sajnos neked is az a bajod, hogy mindent megkaptál, a kisujjadat sem kellett mozdítani semmiért.
2011. jún. 17. 15:47
 114/132 anonim ***** válasza:
Hogy akartok kimenni külföldre?
2011. jún. 17. 16:14
 115/132 anonim ***** válasza:
Én tényleg nem értem, miért hiszed magad olyan kreatívnak. Ez egy tök "alap" kamu, amit mindenki eljátszik párszor az életében.
2011. jún. 17. 16:16
 116/132 A kérdező kommentje:
4 nyelven beszélek. Köztük van az angol és a német amivel mindenhol boldogulsz. Busszal vagy vonattal nem tudom, de megoldjuk. És pont az, hogy ez ilyen alapötlet, amit régen minden kreativ gyerek eljátszott, de most már egyre kevesebb gyerek mer ilyet csinálni, mert vagy beszari, vagy nem elég kreativ, hogy egy ilyen tervet hiba nélkül véghez vigyen, vagy nincs kivel megcsinálja.
2011. jún. 17. 19:50
 117/132 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjuk a vitát a kedves kérdezővel. Úgysem tudjuk meggyőzni, a kommentjeitől pedig feláll a szőr a hátamon. Négy nyelven, persze ...
2011. jún. 17. 20:21
 118/132 anonim ***** válasza:
Manapság épp úgy mint régen minden, ismétlem minden (még a szemüveges, eminens, wow-zós emberek) fiatal csinál ilyet és te azért nem tudsz erről, mert ők se totál hülyék, és nem tudódik ki. Csináljátok nyugodtan amit csak akartok, de ne higgyétek hogy unikumok vagytok.
2011. jún. 17. 20:39
 119/132 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom de nálunk mindenki dicsekszik azzal, hogy mekkora hülyeségeket csinál, de mi mindenkit űberelünk.

Komolyan beszélek 4 nyelven, nem muszáj elhinni, de attól még mert nem vagyok beszari, okos gyerek vagyok.

2011. jún. 17. 20:47
 120/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"Kezdjük ott, hogy úgy adom elő, hogy osztálykirándulás lesz."

Értelme? Talán ettől leszel nagyfiú? Frászkarikát.

"Anyám nem olyan paranoiás, hogy felhivja az of-t."

Ha rájön hogy átb.szod, utána a budira is csak úgy mehetsz hogy két oldalról kísérnek.

"De a pénzszerzés a leg egyszerűbb az egészben. Multkor is buliztunk elfogyott a pénzünk, de semmi gond mert mentünk a haverom nagyanyjához és kaptunk pénzt."

Na innen látszik hogy felelőtlen kis gyerek vagy még, neked a pénzszerzés módja, hogy kérek és kapok. Legózzál inkább, kisfiú.

"De ismét mindent a legalaposabban kitervelünk, hogy ne legyen semi gond."

Ja, hogy kitől kunyeráltok pénzt... Fasza...

2011. jún. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!