Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez milyen ötlet?...

Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)

Figyelt kérdés
Én meg még pár haverom kitaláljuk, hogy megyünk kirándulni és kapunk pénzt abból veszünk piát, cigit, vizipipát, pizzát... és nem megyünk kirándulni, hanem megyünk mamám egy üres házába baromkodni. Szerintetek is nagyon kreativ ötlet?
2011. máj. 24. 19:44
 101/132 A kérdező kommentje:

1. Ha jönnének a rendőrök, higgadt maradnák igazolnám magam és megmondanám, hogy ez a nagyanyám háza és ő engedett be minket. Ha valami félreértés van akkor áthivnám a nagyanyámat, ott lakik a szomszédban. Volt már dolgom rendőrökkel, tudom, hogy kell cselekedni.

2. Mi nem vagyunk ilyen allergiás gyerekek. De ha mégis ilyen történne, akkor hazaküldenénk.(De ennek nagyon kicsi a valószinüsége).

2011. jún. 9. 21:03
 102/132 anonim ***** válasza:
100%

Allergiás rohamot kap te meg hazaküldenéd? Láttál te már allergiás rohamot? Felfúvódik és haldoklik azt akarod útjára bocsátani, hogy oké öreg sétálj haza??? És nem tudhatod mire vagytok allergiásak. Engem életemben nem csípet meg darázs és attól rettegek mi van, ha allergiás vagyok rá és mi lesz ha egyszer mégis megcsíp egy.

Gyerek vagy nagyon. Értem, hogy jó volt egyedül bulizni, szülők nélkül, de nem értem ehhez miért kellett minden esetleges segítséget elvágni. Ha elmondtad volna, hogy mit akartok valszeg akkor is elengedtek volna, de akkor ott van az sos lehetőség, hogy felhívd és ők rögtön tudják mit kell tenni ha baj van.

2011. jún. 10. 05:59
 103/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Gondolom azok is nagyon okos gyerekek voltak, akiknek a részeg társuk kiesett az ablakon, majd bevitték és nem szóltak senkinek erről. Ezért halt meg a szerencsétlen, ha azonnal műtőbe kerül, akkor lehet hogy most is élne még. Pont ma voltak a szülők reggel a tévében.

Amúgy egyetértek az előzőkkel. Bulizni, szórakozni lehet, de hogy azt tartsátok poénnak, hogy anyádék azt hiszik hogy te máshol vagy, az gyerekes.

Amit írtál, hogy külföldre mennétek: nincs azzal baj. Azzal van, ha ezt úgy akarod megszervezni, hogy közben anyádék azt hiszik, te Mucsarögöcse-alsón vagy, miközben valójában Olaszországban. Mert hiába képzeled magadat okosnak, pillanatok alatt lehet belőled azonosíthatatlan vizihulla bárhol. Úgyhogy ez nem kreatív és merész ötlet, hanem idióta, akár hogy is azt hiszed, hogy bebiztosítod magad.

2011. jún. 10. 10:40
 104/132 anonim ***** válasza:

Mekkora nagybetűs F.ASZok vagytok!!!! Anyádnak mondod, hogy lemegyek Almádira aztán kimész mittomén Horvátországba?Mekkora hülyék vagytok!! Mégis mivel mennétek, mert a szállás, a vonat/repülő, a kaja, plusz ugye a bulik, pia, cigi (mert gondolom nem sétálgatni akartok és híres épületeket nézegetni), meg akármilyen program PÉNZBE KERÜL, ÉS NEM PÁR FILLÉRBE!!!!!!! Átgondoltátok ezt? Komolyan, milyen intelligensek vagytok... A haverodnak allergiás rohama van, erre te hazaküldöd... Mekkora b.uziság átb.aszni a szüleidet, akik teljes mértékben megbíznak benned!!! Én ilyet biztosan nem tennék, és nem azért nem csinálnak mások ilyet, mert van bennük annyi tartás, felelősség, józan ész, hogy felfogják, ez valójában mit is jelent, és vagy el sem mennek ilyenre, vagy SZÜLŐI ENGEDÉLLYEL mennek. te gyíkarcú barom!

A vérszomjas pandamacinak meg:

Jézus-Mária-Szentisten!!! ez komoly? Hát ehhez gratulálok!! Hány éves voltál?

2011. jún. 13. 21:00
 105/132 A kérdező kommentje:
De azt mondjuk, hogy kirándulni megyünk csak nem oda ahova mondjuk, szóval kapunk egy csomó pénz és szerzünk még többet, mert mi értünk a pénzszerzéshez.
2011. jún. 14. 16:14
 106/132 A kérdező kommentje:
Meg mi nem vagyunk ilyen gyenge gyerekek akik egy darázscsipéstől halálukon vannak. De ha fellépne valami váratlan ki tudnám hivni a mentőket.
2011. jún. 14. 16:16
 107/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"Jézus-Mária-Szentisten!!! ez komoly? Hát ehhez gratulálok!! Hány éves voltál?"

27.

2011. jún. 14. 17:33
 108/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"De azt mondjuk, hogy kirándulni megyünk csak nem oda ahova mondjuk,"

És neked EZ vicces meg kreatív? EZ okoz örömöt?

2011. jún. 14. 17:35
 109/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"Meg mi nem vagyunk ilyen gyenge gyerekek akik egy darázscsipéstől halálukon vannak. De ha fellépne valami váratlan ki tudnám hivni a mentőket."

Darázscsípéstől halálon lenni nem kilók kérdése, de ha ezt se tudod, akkor az tényleg baj.

A fiatalok, akiknek kiesett az ablakon a társuk, szintén nem biztos hogy hülyegyerekek voltak, csak épp ittasan, csoportban másként reagál az ember. Ha tapasztaltabb lennél akkor ezeket tudnád, de mivel nem vagy az, javaslom hogy még legózzál inkább.

2011. jún. 14. 17:38
 110/132 anonim ***** válasza:

Elég felelőtlen vagy, és az értelmi szinted elég alacsony, ezek kitűnnek a válaszaidból. Mindent amit mi mondunk, leegyszerűsítesz, és leviszed arra a szintre, ahol fel tudod fogni, csak ezzel az a baj, nem érzed a dolgok súlyát!

Az egy dolog hogy kaptok mondjuk 100.000 Ft-ot, egy hétre Almádiba. De nem gondolod hogy a szüleitek megnézik, hogy hova mentek, a szállodát, mennyi egy éjszaka, az utat, és adnak a bulira 50.000 forintot mondjuk. Egy kicsit többet, kevesebbet, szerintem időtől függ. Ennyi pénz AKKOR SEM ELÉG! fel tudod fogni? NEM ELÉG! A repülőjegyek alapból TÖBB-SZÁZEZER forintba kerülnek majd, és a szálloda is euróban lesz, ami azt jelenti, hogy drágább lesz!! És külföldön pont emiatt MINDEN DRÁGÁBB! a szórakozóhelyek, strand-belépők, cigi, pia, vízipipa, pizza, MINDEN! Gondolod anyád nem fog hívni? És ha igen, akkor te majd mindig hallod, mert az én telefonom ha nem vagyok Magyarországon angol üzenetrögzítőt kapcsol be! Lehet hogy ez nincs mindenkinél így, de nálam igen. és mi lesz, hogyha a szállodán keresztül akarnak hívni. Miért tennék? ez egy reális kérdés, de miért ne? És ha megteszik, és mondják hogy nem vagytok ott, mi lesz? Mit mondasz? Véletlen máshova mentünk, bocsi? Eltévesztettük a házszámot, egy olasz hotelben vagyunk?

És a pénzszerzés... mégis hogyan? Diákmunka? Azzal nem kerestek ennyi idő alatt eleget. Akkor sem, ha egész nyáron dolgoztok, és ha csak azalatt amíg ti "kirándulni" vagytok, főleg nem! Loptok? Azzal talán, de csak magatokat húzzátok le. Mi van ha elkapnak? Feljelentenek? Nem tudom hogyan gondoltátok a hülye fejeitekkel, de ez nem így megy!

És ez a darázscsípés.. Te komolyan ekkora hülye gyp-s állat vagy? Csak jelzem hogyha egy body builder, vagy mi a f.aszom allergiás a darázscsípésre, mondjuk nem tudott róla, és épp megcsípi egy darázs, ugyanúgy meghalhat! ÉS egy olyan ember is, aki életében még náthás sem volt, mert olyan az immunrendszere! Na és mégis melyik országba mennétek? Milyen programokat akartok? mivel mentek? Engem érdekelne... vagy kimentek, és ráböktök egy országra? Ezt hogy tervezitek?

Vérszomjas Pandamaci:

Mennyi??????? Fú, te aztán bátor vagy... csodállak, de nagyon!!! *.*

2011. jún. 17. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!