Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez milyen ötlet?...

Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)

Figyelt kérdés
Én meg még pár haverom kitaláljuk, hogy megyünk kirándulni és kapunk pénzt abból veszünk piát, cigit, vizipipát, pizzát... és nem megyünk kirándulni, hanem megyünk mamám egy üres házába baromkodni. Szerintetek is nagyon kreativ ötlet?
2011. máj. 24. 19:44
 121/132 A kérdező kommentje:
Nem csak annyi a pénzszerzés, hogy kérünk. Nyertem már sportfogadáson is. De a pénzszerzés az mellékes, mert szerintem kapunk az osztálykirándulásra is. A lebukás elkerülése a fő cél.
2011. jún. 17. 22:32
 122/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

"Nem csak annyi a pénzszerzés, hogy kérünk. Nyertem már sportfogadáson is."

B+ :-DDDD

Nálad még a 9 éves lányom is érettebb.

Amúgy tudod hogy 18 év alatt tilos? :-)

"De a pénzszerzés az mellékes,"

Frászt. Majd megtudod, ha valahol egy idegen országban ott állsz éhesen és üres lesz a zsebed.

" A lebukás elkerülése a fő cél."

Még mindig nincs egy értelmes ötletetek sem? Csak ez a marhaság?

2011. jún. 17. 22:37
 123/132 anonim ***** válasza:
Igaz... nagyon éretlenek vagytok, és ezek nem kreatív dolgok! Az hogy senki nem csinálja, pl a külföldre utazást nem a gyávaság miatt van, hanem tudnak húzni egy határt, hogy MEDDIG VESZÉLYES, ÉS ŐRÜLTSÉG, MEG HÜLYESÉG, ÉS MEDDIG JÓ BULI! akkora hülyegyerekek vagytok, sztem amúgy meg fake az egész
2011. jún. 18. 18:57
 124/132 A kérdező kommentje:
Azért hiszed hogy fake, mert te el sem tudnád képzelni magad ilyen helyzetekben. Ami sajnos a kreativitás hiányát igazolja.
2011. jún. 18. 19:32
 125/132 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Nah, ő kreatív :) Egyébként elég szomorú, hogy annyit ültök gép elött, hogy már ez az alap hülyeség megcsinálása miatt is felnéznek rátok, hogy "hű de faszák vagytok". majd írj, ha sikerült kimennetek külföldre, tényleg kíváncsi vagyok rá.

2011. jún. 19. 13:20
 126/132 A kérdező kommentje:
Nem egy nagy szám nekem is sikerült már ezt-azt értékesiteni, és ráadásul nekem a jegyeim is jók, sőt én élőben is csináltam már pár jó üzletet. És szerintem is régen a gyerekek mert nem volt ennyi hülyeség kreativabb dolgokat csináltak, mert valamivel el kellett ütni az időt.
2011. jún. 19. 15:11
 127/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"mert te el sem tudnád képzelni magad ilyen helyzetekben. Ami sajnos a kreativitás hiányát igazolja."

Nem, hanem azt hogy van esze. De hiábavaló a magyarázkodás, úgysem fogod felfogni. Éld ki a kreativitásod a legózásban, az való neked.

Én meg készítem elő a szerdai utazásomat a lányaimmal. :-)

2011. jún. 19. 22:07
 128/132 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
Ja, és ha akarod, majd két hét múlva mutatok valamit, ami tényleg kreatív. :-)
2011. jún. 19. 23:04
 129/132 A kérdező kommentje:
Rendben, már alig várom :)
2011. jún. 20. 09:39
 130/132 anonim ***** válasza:
100%
nagyon kreatívak vagytok,és rohadtul nagyképűek is ;)
2011. jún. 21. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!