Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)
Figyelt kérdés
Én meg még pár haverom kitaláljuk, hogy megyünk kirándulni és kapunk pénzt abból veszünk piát, cigit, vizipipát, pizzát... és nem megyünk kirándulni, hanem megyünk mamám egy üres házába baromkodni. Szerintetek is nagyon kreativ ötlet?2011. máj. 24. 19:44
61/132 anonim válasza:
Igaza volt az előttem lévőnek, mindig egyre durvábbakat csináltok majd, és a végén baj lesz belőle... Szerintem ez nagy állatság, de... JÓL HANGZIK!!! írj priviben részleteket!!
62/132 A kérdező kommentje:
De mi semmit nem csinálunk ész nélkül, úgy hogy valakinek közülünk baja essen. Ezt is úgy úsztuk meg lebukás nélkül, hogy előre gondolkoztunk, hogy milyen helyzetben mit csinálunk. Szóval mi nem olyan átlagos gyerekek vagyunk hanem inteligensek.
2011. máj. 30. 16:01
63/132 anonim válasza:
ja...az maximum inteLLigens és nem "inteligens"...nagyon azok vagytok xD
64/132 anonim válasza:
Úristen! Neked is több pénzed van, mint eszed.
65/132 anonim válasza:
ez aztán KREATÍV... gratula... csak hogy tudd, korodbeli vagyok
16/F
66/132 Vérszomjas pandamaci válasza:
"Szóval mi nem olyan átlagos gyerekek vagyunk hanem inteligensek."
Köszönöm neked, hogy mosolygóssá tetted a napomat. :-)
67/132 A kérdező kommentje:
Az intelligens nem azt jelenti, hogy helyesiróbajnok. Különben szerintem 10 gyerekből 9 lebukott volna egy ilyen helyzetben.
2011. jún. 1. 16:31
68/132 anonim válasza:
Tudod mi a legjobb ebben az egészben? Hogy te magad is úgy hívod magatokat amik vagytok: GYEREK! Csak nehogy mások legyenek kreatívabbak és kinyomozzák az IP címed és megtudják hol laksz és értesítsék a családod. Na az lenne kreatív. Ezért tart itt a világ ahol. Az ilyen Gyerekek miatt. Menő dolognak hiszik azt, amikhez még maguk is GYEREKEK!
69/132 Vérszomjas pandamaci válasza:
"Az intelligens nem azt jelenti, hogy helyesiróbajnok."
Mivel cigit és piát vettetek, és nem azért mentetek oda, hogy közösen tanuljatok egy dolgozatra, túl okosak nem lehettek.
"Különben szerintem 10 gyerekből 9 lebukott volna egy ilyen helyzetben."
Na és akkor már ettől ti okosak vagytok???
70/132 anonim válasza:
De ha baj lesz, akkor se hívd a szüleidet, Te helyesíróbajnok. Mert akkor lebuksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!