Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez milyen ötlet?...

Szerintetek ez milyen ötlet? (szerintem vicces és jó)

Figyelt kérdés
Én meg még pár haverom kitaláljuk, hogy megyünk kirándulni és kapunk pénzt abból veszünk piát, cigit, vizipipát, pizzát... és nem megyünk kirándulni, hanem megyünk mamám egy üres házába baromkodni. Szerintetek is nagyon kreativ ötlet?
2011. máj. 24. 19:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/132 anonim ***** válasza:
81%

Tudod mi lesz a roh@dt kreatív? A szülők büntetése, ha kiderül.

És ha netántán valami baj lesz? Valamelyikőtök túlpiál, vagy bármi egyéb baj történik... okosak vagytok, de ha a gyerekem lennél, az tuti, hogy 18 éves korodig sehová nem mehetnél el.

2011. máj. 25. 13:33
 22/132 anonim ***** válasza:
100%

hmm..

szerintem nem olyan kreatív...

én is szoktam ilyen ügyes lenni...

például anyu azt mondja, hogy mossak kezet ebéd előtt, én meg kimegyek a fürdőszobába és kinyitom a csapot, de nem mosom meg a kezem... senkit se ismerek, aki ezt meg merné csinálni... de én nem félek a baciktól ám...

és a múltkor meg mentost ettem és kólát ittam rá... na ez a kreativitás

2011. máj. 25. 15:28
 23/132 anonim ***** válasza:
76%
2 jó atyai pofon istenesen helyrehozna. kijátszani a szüleidet, 15 évesen??? akik becsülettel elviselnek téged, etetnek és gondoskodnak rólad? nem hogy nem kreatív, de a legnagyobb disznóság amit tehetsz. gondolkozz, kérlek.
2011. máj. 25. 15:49
 24/132 anonim ***** válasza:
100%

Azon nevetnék, ha az osztályfőnök felhívná a szüleiteket, hogy hol vagytok!

Remélem a szüleitek is ilyen kreatívak büntetés terén.

20 éves vagyok, de kukoricán térdeltetnélek titeket!

Ha egyikőtök a menőzésben véletlenül alkohol vagy nikotinmérgezést kap, vagy csak valaki allerdiás a méhcsípésre és megcsípi egy (az allergia látens dolog. Lehet hogy eddig nem volt rá allergiás) Akkor mit csináltok?

Hagyjátok megfulladni a saját nyálában, hányásában?

2011. máj. 25. 16:43
 25/132 anonim ***** válasza:
100%
khmm...most erre mit mondjak? XD Én se születtem meg több ideje mint te, de valahogy belém több ész szorult. Szerintem a cigi, pia, nem menő. Rendben előző nyáron mi is csináltunk olyat, hogy az egyik haveromnak a szülei eléggé szabad felfogásúak és ott összetömörültünk 4-en és vízipipáztunk...de felnőttek felügyelete alatt voltunk. Apám-anyám nem tudott róla de a haverom szülei figyeltek ránk. Ha már egy "kreatívkodni" akartok legalább ésszel.
2011. máj. 25. 16:43
 26/132 A kérdező kommentje:
Mindenki félreértette a kérdést. Nem lesz semmiféle kirándulás, nem vagyunk amatőrök. Ha lenne akkor biztosan mennénk. És itt mindenki az alkoholon meg a cigin lovagol. Majdnem minden hétvégén beb*szunk és cigizünk is, szóval nem valószinű, hogy alkohol vagy nikotin mérgezést kapnánk, de nem ezen van a hangsúly. Hanem, hogy ilyen kreativan és aprólékosan kiterveltünk mindent, hogy a lebukást minél valószinütlenné tegyük.
2011. máj. 25. 16:51
 27/132 anonim ***** válasza:
74%
szerintem jó ötlet. ilyenekből lesznek a nagy bulik. általában. sok sikert
2011. máj. 25. 16:57
 28/132 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nagy buli lesz! Már mentünk egy haverom mamájának az üres házába, csak az a városban volt. De ez faszább lesz.
2011. máj. 25. 17:00
 29/132 anonim ***** válasza:
67%

Ez egész jó :D

kreatívnak nem nevezném.

Inkább vakmerőnek, de tetszik :D

13/F

2011. máj. 25. 17:15
 30/132 anonim ***** válasza:
71%
Majd felnöttök....egyszer...(lúzerek)
2011. máj. 25. 17:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!