Kiskamasz lányotoknak hány évesen engedtétek, hogy szőrtelenítse a lábát?
A lányom 11 éves. És szégyelli, hogy szőrös a lába. Nem hajlandó pl.rövid nadrágot sem felvenni emiatt.
De egyelőre nem gondolom, hogy 11 évesen szőrteleníteni kellene neki. Nálatok mikor kezdte a gyerek?
80, tele a többségében tinik által használt tiktok vele. Így remélhetőleg szemléletformáló.
Egyébként a szingli nők nagy többsége minimum ősztől tavaszig nem szőrtelenít. Én házasként is így vagyok vele. Sőt nyáron is csak időnként.
brr.. Én szőrtelenítek végig, télen, nyáron, ősszel, mert szexinek érzem tőle magam, akár van párom, akár nincs. Nem jön vissza a divatba, csak most(meg korábban is) menő volt megmutatni azt, amiről a gyerekeknek hallgattak, ami tabu volt, amin lehet "szörnyülködni", meg felfedezni, hogy jé, ilyen is van, ez új, ilyet még nem láttam, stb..
Ezek mennek tiktokon is, az olyan dolgok, amik "újat" mutatnak.
Mutass egy cikket pl, ahol a kommentek 80%-a nem elítélő a szőrösséggel kapcsolatban.
Közel sem jön vissza a divatba, az, hogy a tiktok egy feminista buborékjában megjelenik, nem éppenreprezentatív az egész országra. Elenyésző körben elfogadott a szőrösség, általában feminizmushoz kapcsolódóan, kampányokban jelenik meg.
"Széllel szembe pisáltatod" a lányod, úgy hogy ezt ő valószínüleg nem is akarja...
Ha MAGÁTÓL akarná, azt mondanám ok, segítsed, de szegénynek nincs más választása.
Mar 12 evesen epilaltam !! A szuleimnek eszebe se jutott lebeszelni! Pedigegyikuk se szortelenitett semmit.
N
Én 12 voltam, de engem akkor kezdett el zavarni, kinek mikor, szerintem 10 év felett simá OK.
Ne hagyd, hogy emiatt szegyelnie keljen magát, vegyél neki egy borotvát, és hajrá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!