Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiskamasz lányotoknak hány...

Kiskamasz lányotoknak hány évesen engedtétek, hogy szőrtelenítse a lábát?

Figyelt kérdés

A lányom 11 éves. És szégyelli, hogy szőrös a lába. Nem hajlandó pl.rövid nadrágot sem felvenni emiatt.

De egyelőre nem gondolom, hogy 11 évesen szőrteleníteni kellene neki. Nálatok mikor kezdte a gyerek?

2022. jún. 9. 12:40
 81/93 anonim ***** válasza:
7%

80, tele a többségében tinik által használt tiktok vele. Így remélhetőleg szemléletformáló.

Egyébként a szingli nők nagy többsége minimum ősztől tavaszig nem szőrtelenít. Én házasként is így vagyok vele. Sőt nyáron is csak időnként.

2022. jún. 11. 08:40
 82/93 anonim ***** válasza:
80%

brr.. Én szőrtelenítek végig, télen, nyáron, ősszel, mert szexinek érzem tőle magam, akár van párom, akár nincs. Nem jön vissza a divatba, csak most(meg korábban is) menő volt megmutatni azt, amiről a gyerekeknek hallgattak, ami tabu volt, amin lehet "szörnyülködni", meg felfedezni, hogy jé, ilyen is van, ez új, ilyet még nem láttam, stb..

Ezek mennek tiktokon is, az olyan dolgok, amik "újat" mutatnak.

2022. jún. 11. 08:43
 83/93 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szőrtelenítek állandóan ha hosszú gatyában vagyok, de ez egyéni kényelmi döntés,de ha a gyerekemet zavarja a szőre, akkor eszem ágában sincs ráerőszakolni az akaratom és nézeteim. Borotválja, mit bánom én, a szőr is csak haj, visszanő.
2022. jún. 11. 08:46
 84/93 anonim ***** válasza:
80%

Mutass egy cikket pl, ahol a kommentek 80%-a nem elítélő a szőrösséggel kapcsolatban.

Közel sem jön vissza a divatba, az, hogy a tiktok egy feminista buborékjában megjelenik, nem éppenreprezentatív az egész országra. Elenyésző körben elfogadott a szőrösség, általában feminizmushoz kapcsolódóan, kampányokban jelenik meg.

2022. jún. 11. 08:55
 85/93 anonim ***** válasza:
15%

"Széllel szembe pisáltatod" a lányod, úgy hogy ezt ő valószínüleg nem is akarja...

Ha MAGÁTÓL akarná, azt mondanám ok, segítsed, de szegénynek nincs más választása.

2022. jún. 11. 09:15
 86/93 anonim ***** válasza:
90%
Annyira örülök, hogy az anyám nem volt ilyen begyepesedett, amikor 11 éves voltam.
2022. jún. 11. 09:57
 87/93 anonim ***** válasza:
88%

Mar 12 evesen epilaltam !! A szuleimnek eszebe se jutott lebeszelni! Pedigegyikuk se szortelenitett semmit.

N

2022. jún. 11. 23:43
 88/93 anonim ***** válasza:
88%

Én 12 voltam, de engem akkor kezdett el zavarni, kinek mikor, szerintem 10 év felett simá OK.

Ne hagyd, hogy emiatt szegyelnie keljen magát, vegyél neki egy borotvát, és hajrá

2022. jún. 14. 19:36
 89/93 anonim ***** válasza:
100%
De jó megtudni, hogy az önbizalmam növelésével jobban el tudtam volna viselni, hogy napi szinten megaláztak a szőrös lábam miatt! 13 éves voltam, itthon ez korábban nem volt beszédtéma és nem tudtam, hogy ez a társadalmi elvárás. És nem csak az osztálytársaim, hanem nálam 2 évvel fiatalabb "kislányok" és gúnynevekkel illettek. Ami ballagásig rajtam maradt, pedig akkor már rég szőrtelenítettem. Ja, és felraktak rólam facre egy előnytelen videót a témában. A kamaszok gonoszak tudnak lenni.
2022. júl. 1. 17:13
 90/93 anonim ***** válasza:
0%
13 már egész más, ott normális, hogy kezd fiúzni, menstruál és nőiesedni akar, meg sima lábakat, hogy a fiúk bámulják és szeressék simogatni. 11 évesen még nem az.
2022. júl. 1. 19:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!