Kiskamasz lányotoknak hány évesen engedtétek, hogy szőrtelenítse a lábát?
A lányom 11 éves. És szégyelli, hogy szőrös a lába. Nem hajlandó pl.rövid nadrágot sem felvenni emiatt.
De egyelőre nem gondolom, hogy 11 évesen szőrteleníteni kellene neki. Nálatok mikor kezdte a gyerek?
41
Osztom a véleményed. Nekem is 7 évesem van.
6 évesen még épphogy megtanulta kitörölni a fenekét. 7 évesen még utána kell mosni a fogát.
És ehhez még borotváljam a lábát, ha úgy dönt hogy zavarja?? Különben én vagyok a szaranya?
Na menjetek már a...
Ha majd önállóan tudja, megteheti.
11 évesen teljesen rendben van. Kb. akkor kezdtem én is.
Én is 10-11 körül voltam amikor elkezdtem borotválni a lábam és a hónaljam - Engem nem zavart az hogy ott a testszőr, de mivel hamarabb értem az osztálytársaimnál nagyon hamar ki is néztek, bántottak és megszégyenítettek emiatt, ez pedig minden iskolában így van, ellenpéldáról nem hallottam vagy láttam sajnos.
Ezután elkezdett zavarni és szégyelltem is, emiatt pedig el is kezdtem szőrteleníteni.
Szerintem egyébként nem korai, hogy ha zavarja vagy hátrányos helyzetbe kerül miatta akkor indokolt.
"Ha te a 7 éves gyerekednek is saját kézzel mosod a fogát"
Inkább annak a gyereknek lesz baja, akinek még ennyit se képes megtenni a szüleje, holott MINDEN gyerekfogász ezt javasolja, hogy mindig mossa meg a szülő is ;)
Minimum 10 eves korig a szulo mossa at a gyerek fogat !
Mondjuk a magyar szajhigienia a beka s*gge alatt, mar itt eljon miert is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!