Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiskamasz lányotoknak hány...

Kiskamasz lányotoknak hány évesen engedtétek, hogy szőrtelenítse a lábát?

Figyelt kérdés

A lányom 11 éves. És szégyelli, hogy szőrös a lába. Nem hajlandó pl.rövid nadrágot sem felvenni emiatt.

De egyelőre nem gondolom, hogy 11 évesen szőrteleníteni kellene neki. Nálatok mikor kezdte a gyerek?

2022. jún. 9. 12:40
 41/93 anonim ***** válasza:
15%
39, igen, így döntöttem. Hamarabb venném ki a rossz iskolai környezetből és vinném máshova. Oda ahol a gyerekek még valóban gyerekek. Mert nem normális, hogy a hormonális változások előtt ezzel legyenek elfoglalva. 10/11 évesen teljesen más. Akkor már nem kisgyerekek.
2022. jún. 9. 18:36
 42/93 anonim ***** válasza:
84%
Aztán majd reméljük nem kell amiatt 3 sulit megjárnia, mert te 10nél húztad meg a határt
2022. jún. 9. 18:46
 43/93 anonim ***** válasza:
27%

41

Osztom a véleményed. Nekem is 7 évesem van.

6 évesen még épphogy megtanulta kitörölni a fenekét. 7 évesen még utána kell mosni a fogát.

És ehhez még borotváljam a lábát, ha úgy dönt hogy zavarja?? Különben én vagyok a szaranya?

Na menjetek már a...

Ha majd önállóan tudja, megteheti.

11 évesen teljesen rendben van. Kb. akkor kezdtem én is.

2022. jún. 9. 18:52
 44/93 anonim ***** válasza:
12%
42, és mi lesz a következő? Befested a haját 7 évesen, mert utálja a sajatját és szőke akar lenni, mint a csoporttársa? 🤣
2022. jún. 9. 19:28
 45/93 anonim ***** válasza:
70%
Ha te a 7 éves gyerekednek is saját kézzel mosod a fogát, szerintem nagyobb bajai vannak, mint a szőrös lába. Mobdjuk az anyja a nagyobb problémája.
2022. jún. 9. 20:14
 46/93 anonim ***** válasza:
84%

Én is 10-11 körül voltam amikor elkezdtem borotválni a lábam és a hónaljam - Engem nem zavart az hogy ott a testszőr, de mivel hamarabb értem az osztálytársaimnál nagyon hamar ki is néztek, bántottak és megszégyenítettek emiatt, ez pedig minden iskolában így van, ellenpéldáról nem hallottam vagy láttam sajnos.

Ezután elkezdett zavarni és szégyelltem is, emiatt pedig el is kezdtem szőrteleníteni.

Szerintem egyébként nem korai, hogy ha zavarja vagy hátrányos helyzetbe kerül miatta akkor indokolt.

2022. jún. 9. 20:19
 47/93 anonim ***** válasza:
82%
#44 Ha vetted volna a fáradtságot és figyelmesen elolvasod amit írtam, tudnád értelmezni (feltételezem) hogy miért történt a szőrtelenítés
2022. jún. 9. 20:38
 48/93 anonim ***** válasza:
27%

"Ha te a 7 éves gyerekednek is saját kézzel mosod a fogát"

Inkább annak a gyereknek lesz baja, akinek még ennyit se képes megtenni a szüleje, holott MINDEN gyerekfogász ezt javasolja, hogy mindig mossa meg a szülő is ;)

2022. jún. 9. 20:51
 49/93 anonim ***** válasza:
73%
Remélem azért 14 évesen már levághatja a lábkörmét magának, szerinted már elég érett lesz hozzá? Tuti ami biztos, csekkold neki utána.
2022. jún. 9. 21:53
 50/93 anonim ***** válasza:
16%

Minimum 10 eves korig a szulo mossa at a gyerek fogat !

Mondjuk a magyar szajhigienia a beka s*gge alatt, mar itt eljon miert is.

2022. jún. 9. 22:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!