Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiskamasz lányotoknak hány...

Kiskamasz lányotoknak hány évesen engedtétek, hogy szőrtelenítse a lábát?

Figyelt kérdés

A lányom 11 éves. És szégyelli, hogy szőrös a lába. Nem hajlandó pl.rövid nadrágot sem felvenni emiatt.

De egyelőre nem gondolom, hogy 11 évesen szőrteleníteni kellene neki. Nálatok mikor kezdte a gyerek?

2022. jún. 9. 12:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
86%

Ahha. Szóval azért ok h a fuúk símogassák 13 évesen, de 11 évesen önmaga miatt nem oké 🤔

Ez azért topp komment lett

2022. júl. 1. 20:05
 92/93 anonim ***** válasza:
20%

11 évesen sem önmaga miatt nem oké, akkor is ez a célja, nem vonzó a lába, ezért csúfolják! Attól, hogy nem látja át a 11 éves fejével, és azt hiszi maga miatt akarja.. attól az még nem az. A szőrtelenítés és a nemi érés kéz a kézben járnak, mit gondolsz, milyen más célja van a szőrtelen lábnak?:) okosabb lesz tőle? Tisztább? Vonzóbb, simogathatóbb lába lesz, vonzza a fiúk figyelmét, ezt tudja a többi lány is, akik kicikizik, mert nem vonzó a 11 éves lány szőrös lába, ők meg tetszeni akarnak és vonzóak akarnak lenni a másiknak a maguk kistini módján.:)

Előtte is szőrös volt, akkor nem csúfolták, csak bejött a képbe a nemi érés, egyedül ez változott. A fiúk a fiúk a fiúk.. aki nem akar nekik tetszeni, az ciki, követni kell a trendet, hogy épp mit szeretnek, és olyanná változni. Ezek a lányok nem maguk miatt akarják, ha egy erdőben élnének eszükbe sem jutna, csak még gyerekek ahhoz, hogy átlássák, hogy a szépségideálnak akarnak megfelelni az ellenkező nem kedvéért.

És kiforgathatod, hogy a szépség nem az ellenkező nem érdeklődésének felkeltésére van, de tudod, ha a pasiknak azt tetszene, hogy mindenki szőrös, akkor az lenne a szépségideál;)

2022. júl. 1. 21:02
 93/93 anonim ***** válasza:

92-es, te tuti, zugperverz vagy. Annyiszor írod ezt a szexis lábsimogatásos agybajt, mintha valami kiéhezett, mániás pedofil lennél. Egyedül TE szexualizálod szerencsétlen gyereket, méghozzá ritka taszító és beteg módon. Eszébe se jut, hogy szexiskedni akar, csak a sűrű szőr ronda és gyorsabban beizzad.

Tudod az értelmes lányoknak nem az a lételemük, hogy kivívják a fiúk, férfiak tetszését, hanem azért tesznek valamit a testükkel, hogy saját maguknak jobban tetszenek. Te valami 60-as években szocializálódott stepfordi robot vagy, hogy a férfiaknak tetszésre húzod fel a teljes világképedet?

Pont azért utáltam kistini és tini lenni, mert valahányszor a saját örömömre kisminkeltem magam, ékszereket vettem fel vagy új parfümöt próbáltam, az ilyen gyökkettes keselyűk rögtön rám szálltak, hogy naaaa, melyik fiúnak akarok tetszeni naaaa, melyik lesz a férjem, naaa kinek akarok jó szagú lenni, jaj, azért akarok szűk nacit, hogy valaki megfogja a fenekem... biztos meg akarják majd fogni... A felnőttek akkor hagyták abba, ha már elsírtam magam a szekálástól, a gyerekek meg akkor, ha pofán vágtam őket.

2022. nov. 19. 09:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!