Kiskamasz lányotoknak hány évesen engedtétek, hogy szőrtelenítse a lábát?
A lányom 11 éves. És szégyelli, hogy szőrös a lába. Nem hajlandó pl.rövid nadrágot sem felvenni emiatt.
De egyelőre nem gondolom, hogy 11 évesen szőrteleníteni kellene neki. Nálatok mikor kezdte a gyerek?
Nem tiltom, egyelőre annyit mondtam neki, hogy majd átbeszéljük. Csak olyan furcsa, hogy már 11 évesen ilyen problémája van. Nekem még mindig kislány. Pedig már nem.
Köszönöm a normális válaszokat. :)
Ne hulyéskedj, engedd neki feltétlen!
Attól, hogy neked még kislánynak tűnik 11 éves, épp kezd kamaszodni, ilsenkor a lányok nagyrésze már bőven elkezdett szőrösödni, sőt akár menstruálni is. Már nem kislány, ezt el kell fogadnod, és ha nem engeded a szőrtelenítést azzal csak őt fogod bántani. Ráadásul a borortválkozástól még senki nem halt meg :D
Nyilván otthon nem érzi gáznak, meg ha nem látják osztálytársai, barátai, hiszen ott nincs senki aki cikizze érte, vagy kinézze emiatt... viszont suliban simán lehet, hogy bántani fogják, szóval, ha ő mondta, vegyél neki egy borortvát, és kész.
Én és a 2 húgom is 11-2 évesen kezdtünk szörteleníteni, az én anyám hozzáállása szerencsére normális volt ebben a témában
21.
Csak olyan furcsa, hogy már 11 évesen ilyen problémája van
És szégyelli, hogy szőrös a lába..
De egyelőre nem gondolom, hogy 11 évesen szőrteleníteni kellene neki
gondold át amiket írsz mivel ellentmondásosak és rájössz hogy felesleges tiltani :D...
23.De gondolom mivel az osztályban van, aki már szőrtelenít, így őt is elkezdte zavarni.
Nem biztos, lehet saját maga érezte kellemetlennek. Engedd meg neki, ha zavarja miért ne tenné? Ez csak borotválás...istenem.
Orulj, hogy megkerdez, es nem elveszi a borotvad.
11 eves, 2-3 ev, es baratja lesz, nem kislany mar.
Ez regen sem volt maskepp, emlekszem, 7. osztalyban (12-13 evesen )arrol beszelgettek a lanyok, hogy ki az aki meg szuz ( en maradi voltam , azt sem tudtam mit jelent 😏 ) . Ez 30 eve volt, es elegge elit reteg volt az iskolam.
9-es vagyok
Azok, akik lehúzták a válaszomat, megírnák, hogy miért tették? Mi az, ami nem volt hasznos a válaszban, amit adtam?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!