Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom 14 évesen el szeretné...

A lányom 14 évesen el szeretné veszíteni a szüzessègét. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A lányom 14 éves,májusban tölti a 15öt,nyolcadik osztályos. Van egy barátja aki az évfolyamtársa és október óta járnak.

A fiúval iskolán kívül hétvégente találkoznak és vagy itt nálunk,vagy a fiú szüleinél vannak vagy pedig elmennek sétálni,moziba stb.

Egymásnál alvásról még szó sem volt és nem is mentünk volna bele (ugyanekkor tudom hogy nem csak éjszaka lehet szexelni.)

A lányom a minap leült velem beszélgetni ahol elmondta nekem hogy szeretnének lefeküdni egymással.

Sokkot kaptam de valahol nagyra is értékelem hogy ezt őszintén elmondta nekem.

Lehet maradi vagyok de én ezt még annyira korainak tartom 14évesen hogy arra nincsenek szavak ráadásul 3-4hónapos járás után.

Az mondtam Neki hogy ha rám hallgat akkor várjanak mèg vele,nagyon korai lenne még ez szerintem két 14évesnek.

Ti mit gondoltok erről?

ma 15:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
ma 15:35
 2/23 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem is korai, de nem tudsz ellene tenni. Ha akarják, úgyis megteszik. Inkább vidd el nőgyógyászhoz és írassatok fel fogamzásgátlót, vegyél neki óvszert.
ma 15:57
 3/23 anonim ***** válasza:
94%

Beszéljetek a védekezésről is!

Az nagyobb probléma,ha esetleg terhes lesz.

Meglátásom szerint is korai 15- évesen "gyerekként".

ma 15:57
 4/23 anonim ***** válasza:
26%

Nőgyógyász, fogamzásgátló. (nyersz egy hónapot😄)

Kicsit korai, de úgy látszik már eldöntötték.

ma 16:03
 5/23 anonim ***** válasza:
82%

Mindenképp vidd ezen a ponton orvoshoz. Nem tudsz állandóan mellette lenni, és ezt nem lehet megakadályozni sem, de a terhességet el kell kerülni. A másik fél szülei is tudnak erről? A fiúra is ráfér a felvilágosítás ilyenkor, egy rosszul felhelyezett gumi is okozhat baj, meg az a felfogás, hogy nem ment el, mert az előválladék is okozhat terhességet.

Szóval orvos! És beszélgetés!

ma 16:04
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
Nehogymar egy 14 evesnek fogamzasgatlot ajanljatok! Rogton szet kell baszni hormonokkal a szervezetet??
ma 16:06
 7/23 anonim ***** válasza:
41%

6

Inkább "szet kell baszni hormonokkal a szervezetet" mint egy abortuszt vagy terhesseget végig vinni gyerekként. Hidd el, a 15 éves kisfiú nem profi óvszer hasznalatban

ma 16:13
 8/23 anonim ***** válasza:
27%

Először is mélyen magambanéznék, hogy a szexuális felvilágosítása a gyerekemnek 14 éves korára ennyiben merült volna ki, hogy a szex azért "kell", hogy elveszítsük a szüzességünket, mert az ciki.

Amúgy leülnék vele és elbeszélgetnék vele arról, amit ezek szerint eddig nem sikerült átadni, az pedig a felelősség a téma iránt.

ma 16:21
 9/23 anonim ***** válasza:
93%
Én nagyon boldog lennék, ha a lányom ennyire megbízna bennem, és intelligensen állna ehhez, nem pedig valamilyen megfelelési kényszer alatt esne túl rajta 18 évesen.
ma 16:23
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy én mit gondolok erről, teljesen irreleváns. A lányod a lényeg, hogy ő késznek érzi-e már rá magát. Erről beszélgetnék el vele, hogy miért akar lefeküdni vele. Mert a fiú erőlteti? Mert úgy érzi, "ideje van"? Mert a barátnői közül már többen elvesztették? Mert ő valóban vágyik rá és kíváncsi és tényleg úgy van vele, hogy ezt szeretné? Ez utóbbi válasz kivételével mindegyiknél azt mondanám, hogy várjon még vele, de ha ő őszintén késznek érzi rá magát, akkor teljesen lényegtelen, hogy szerintem korai-e 14 évesen szexelni vagy sem. Amúgy nyilván nem tartom ideálisnak, de azért ördögtől valónak sem, ha ismerem a fiút, a lányomban bízok, tudom, hogy mire számíhtatok tőle, akkor azért annyira nem lepődnék meg. Teljesen természetes dolog, hogy két hormonoktól túlfűtött, szerelmes fiatal eljut erre a pontra az életében. Két lányom van, ők még nem tartanak itt, de azért nem is hiszem, hogy sokkolna, ha pár hónap járás után elém állnának ezzel. Főleg értékelném, hogy előbb velem beszél és megosztja velem a véleményét, érzéseit, gondolatait. Ezt nem akarnám azzal tönkretenni, hogy egyből elutasító vagyok vele kapcsolatban. Nyilván valahol az is egy jel, hogy "engedélyt" kér, de azért inkább legyen megfontolt, kérjen tanácsot, minthogy utólag bánja meg a dolgokat.

A fogamzásgátlót mondjuk nem javasolnám én sem, mindenképp az óvszert gyakoroltatnám vele. Ha a fiú nem tudja, akkor a lányom gyakorolja egy banánon vagy uborkán, tökmindegy, amúgy is hasznos képesség, ha tud magár vigyázni.

ma 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!