Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom 14 évesen el szeretné...

A lányom 14 évesen el szeretné veszíteni a szüzessègét. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A lányom 14 éves,májusban tölti a 15öt,nyolcadik osztályos. Van egy barátja aki az évfolyamtársa és október óta járnak.

A fiúval iskolán kívül hétvégente találkoznak és vagy itt nálunk,vagy a fiú szüleinél vannak vagy pedig elmennek sétálni,moziba stb.

Egymásnál alvásról még szó sem volt és nem is mentünk volna bele (ugyanekkor tudom hogy nem csak éjszaka lehet szexelni.)

A lányom a minap leült velem beszélgetni ahol elmondta nekem hogy szeretnének lefeküdni egymással.

Sokkot kaptam de valahol nagyra is értékelem hogy ezt őszintén elmondta nekem.

Lehet maradi vagyok de én ezt még annyira korainak tartom 14évesen hogy arra nincsenek szavak ráadásul 3-4hónapos járás után.

Az mondtam Neki hogy ha rám hallgat akkor várjanak mèg vele,nagyon korai lenne még ez szerintem két 14évesnek.

Ti mit gondoltok erről?

ma 15:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%
de érdekes hogy aki a védekezést javasolja az le van pontozva. Ezért van ennyi terhes tini, mert ilyen balfasz szüleik vannak mint ti
ma 16:49
 12/26 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is nagyon korai még. Jól tetted, hogy azt javasoltad neki, hogy várjanak vele. A fiú szüleivel is érdemes lenne elbeszélgetni, lehet ők mit sem tudnak erről, a fiú mennyire közlemény velük. Mert az ő részéről is kell az alapos felvilágosítás. Fogamzásgátlót semmiképpen nem ajánlok neki, maradjanak az óvszer mellett. Első ízben próbáljátok mindkettőjükre hatni, hogy várjanak evvel, még annyira gyerekek (még ahhoz is, hogy egyáltalán kapcsolat legyen közöttük). De ha minden kötél szakad, és mégis megtörténik, legalább legyenek alaposan felkészítve.
ma 16:50
 13/26 anonim ***** válasza:
8%

Rettentő korai, hogy ennyire viszkessen már neki. Hová rohan így a világ :(

Fogamzásgátló is korai még, 18 év alatt nem is engedném, az óvszer legalább nem káros, csak tudják is használni. De azt sem 14 évesen.

ma 17:01
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én mindenről felvilágosítottam már Őt úgy ahogy kell.Állítása szerint ő most “nagyon szerelmes” és ezért szeretné ezt most és vele meglépni…

Mondtam neki hogy valószínűleg később jönni fog egy mégnagyobb szerelem aztán egy annál is nagyobb illetve hogy bőven ráér ezzel de megrögzötten akarja

Elvileg a fiú már kapott óvszert az anyjától.

ma 17:10
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

Atyai pofon, "viszket neki", jesszusom...

Aztán megy a sírás, hogy Katika inkább a legjobb barátnő anyukájával beszéli meg a gondokat, hiszen otthon durr egy pofon a válasz, ha őszintén beszélne valamiről.

Kérdező, hidd el, ha szexelni akarnak, akkor fognak is. Örülj, hogy bízik benned ennyire és beavat.

ma 17:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Akinek viszket, az nemi betegségre utal, és az utolsó gondolata a szex…

(Tudom, tudom, szokás ez a hülye szöveg, de az igazság akkor is ez.)

Rohan a világ 🤣 Azt nagyanyáink 20 évesen, dédnagyanyáink 16 évesen szültek már… Nem, nem követendő példa. De az álszenteskedés sem az.

“Sokkot kaptam de valahol nagyra is értékelem hogy ezt őszintén elmondta nekem.”

Pontosan itt látszik, hogy jó szülő vagy, és nem csesztél el semmit. Különben ezt nemhogy nem közli, hanem már túllenne rajta.

Gumióvszer és annak helyes használata, első sorban erre kell felkészíteni. Én sem íratnék fel fog.gátlót, főleg nem 14 évesnek.

Felelősségteljesen álljon hozzá, de a fiú is. Inkább félnék attól, hogy a fiú nehogy egocentrikusan, ész nélkül csinálja, és rossz élmény legyen az első szex. Bár azért a srác viselkedéséből ki lehet következtetni, hogy viszonyul a lányodhoz.

Én is ennyi idős voltam, mikor elvesztettem, évekig együtt voltunk.

Van nekem is egy 15 éves lányom.

Rengeteget beszélgettünk ezekről, bár magától is mondta többször, hogy gumi nélkül eszébe sem jutna, ha majd arra kerülne a sor…

Semmiképp nem szabad tabuként kezelni, sem tiltani, mert pont akkor lehetnek nem várt következmények…

ma 17:20
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele, szólt és ez nagy dolog.

Kérhette volna a "tapasztalt" barátnői tanácsát is.

A szerelemről meg nem lehet meggyőzni. Neki most ez van és csak ez, és sosem lesz másik, és örökké fog tartani.

ma 17:22
 18/26 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

És igen, a #16 is nagyon jól leírta.

ma 17:22
 19/26 anonim ***** válasza:
32%
Én támogatnàm. Túl van lihegve a szüzesség témaköre a társadalomban emiatt felesleges elvárásokat és nyomást tesznek az emberekre. Semmivel se másabb 14 évesen szexelni, mint 18 évesen, vagy 25 évesen. Elsőnek úgy se lesz a legjobb, mert gyakorlàs kell. Ehelyett meg olyan nagy dologgà teszik sok ember. Jobb rajta minél hamarabb túl lenni, ha van rá partner és utána meg gyakorolni, hogy a jobb. Kár várni majd jaj 18 évesen jobb lesz és ilyen hülyeségek. Akkor is lehet bántalmazó kapcsolatban lenni és olyan férfival aki kihasznál majd lelkileg tönkreteszi. Sok nővel beszéltem akiknek szexuális problémájuk van és nem azért mert 14 évesen már szexeltek, hanem ellenkezőleg. Ott vannak 25-30 évesen és nem tudnak elélvezni meg azt hiszik az a szex, ha fekszenek az ágyba mint egy db fa és csodálkoznak amikor pasi elhagyja őket.
ma 17:23
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon büszke lehetsz, hogy ezt megosztotta veled. Lehet, hogy a helyedben azt tanácsoltam volna, hogy még 1-2-3 hónapig csak ismerkedjenek egymással, legyen petting, aztán utána, ha biztosak benne, bőven ráér az aktus maga. Mondanám neki, hogy ha mégis úgy döntenek, mindenképp védekezzenek, és ha baleset történik, vagy nem biztosak benne, mit kell csinálni (elszakadt, benn maradt az óvszer), inkább szóljanak, mint hogy baj legyen.
ma 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!