Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Utálom magam! L/14

Mit csináljak? Utálom magam! L/14

Figyelt kérdés
Nagy az orrom,pattanás van a homlokomon, túl kicsi a szemem, túl vastag a szám, formátlanok a fogaim, nem fehérek a fogaim,hájas, úszógumis k*rva nagy ronda hasam van, túl vastag a combom, szemüveges vagyok, rossz helyen vannak az anyajegyeim ráadásul szőrös a lábam meg a karom:hetente leborotválom és nem tart sokáig csak pár napig sima utána visszanő. "Ja, és olyan lapos vagyok elölről mint a lángos hátulról!,,
2010. aug. 27. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
Ne azokkal törődj akik leszólnak! Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen a hasad és a combod, ha így el vagy keseredve! Szerintem alaptalanul. Biztos nagyon szép vagy!!!
2010. okt. 19. 16:24
 82/84 anonim ***** válasza:
Nem akartam írni mert csak felidegesített. De ha ennyire magadba fordulsz és elutasítod a segítséget akkor ne is várd el máskor sem hogy mindenki körülötted ugráljon! Mert nem fog. Mindenkinek csak egy esélye van. Na gyerünk tedd fel a képet, és ne törődj azokkal akik kinevetnek. Vannak itt sokan olyanok is akik segíteni szeretnének.
2010. okt. 20. 18:30
 83/84 anonim válasza:
Ezek alapján egyáltalán nem feltétlenül csúnya az arcod, sokféleképpen lehetsz szép, csak ti lányok ezt értitek meg nehezen...Ha nem higéniai okok miatt sárga a fogad szintén lényegtelen, imádom ha a lányoknak van pocijuk, de ez lehet saját hülyeség, és a vastag combok is szerintem szexik :) Nem vagy műnő :) És mindenki szőrös, ez is csak téged zavar, mondjuk ha tetszel 1 normális fiúnak tuti nem érdekli :) A mell meg a legkevesebb :) Ami neked csúnya az sok fiúnak (pl nekemis) lehet h tetszik, fogadd el magad, és ne aggódj :) 18f
2011. szept. 6. 20:26
 84/84 anonim válasza:
Jah nézem kicsit régi a kérdés..bocsi :D Am szemüveggel sincs baj, ne utáld magad, tuti csak te gondolod h csunya vagy...
2011. szept. 6. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!