Mit csináljak? Utálom magam! L/14
Figyelt kérdés
Nagy az orrom,pattanás van a homlokomon, túl kicsi a szemem, túl vastag a szám, formátlanok a fogaim, nem fehérek a fogaim,hájas, úszógumis k*rva nagy ronda hasam van, túl vastag a combom, szemüveges vagyok, rossz helyen vannak az anyajegyeim ráadásul szőrös a lábam meg a karom:hetente leborotválom és nem tart sokáig csak pár napig sima utána visszanő. "Ja, és olyan lapos vagyok elölről mint a lángos hátulról!,,2010. aug. 27. 19:55
61/84 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon okos vagy bár lehet hogy tényleg azt kéne! Próbáltam már öngyilkos lenni de nem sikerült. Úgy értem minden adott volt hozzá, nem volt itthon senki rajtam kívül mégse tudtam megtenni aztán bőgtem egy sort h még ennyire se vagyok képes, egyébként is egy csődtömeg vagyok.
2010. szept. 2. 19:02
63/84 anonim válasza:
szerintem nem csak csúnya vagy hanem hülye is. öngyilkosnak lenni csúnyaságért? ugyan már. csak fejezd be a hisztidet, mindenkinek van saját baja nem csak az hogy te csúnya vagy. és még ha az is vagy akkor se tudunk ezen változtatni. fejezd már be az önsajnáltatást!
64/84 anonim válasza:
Ne keseredj el! Biztos vagyok benne, hogy Te egy nagyon gyönyörű és értékes lány vagy, csak valamiért csúnyának látod magad!!! Te úgy vagy értékes és gyönyörű, ahogy vagy!!! Már nagyon várom, hogy tegyél fel a hasadról és a combodról képet, ahogy ígérted!!! Ne törd ilyen butaságokon a fejed!!! Sok embernek hiányoznál, ha nem lennél!!! Ne add fel! Hidd el, Te, biztos, hogy nagyon gyönyörű vagy!!! Várom én is a képeket!!!
65/84 A kérdező kommentje:
A 14:45-ös kommentelőt nem veszem figyelembe a többieknek köszi a bíztatást és azt is kijelentem hogy most már nem vagyok ilyen csak volt egy ilyen korszakom. Csak az egyik kommentelő kihozta ezt belőlem de utána meg is bántam hogy elküldtem azt a hozzászólást. Próbálok változtani magamon.
2010. szept. 3. 20:07
67/84 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még nincs képfeltöltő, nem tom mikor tudok képet felrakni. :S
2010. szept. 19. 15:03
68/84 anonim válasza:
Ugyan már.. Hogyan lenne kép?:O Ha tényleg enniyre csúnya amilyennek tartja magát akkor nem is merne az utcára menni, nemhogy fényképezgesse magát... XD
69/84 anonim válasza:
Képfeltöltő van. kephost.hu vagy myimg.de
70/84 A kérdező kommentje:
A 7. oldalon lévő kommentelőnek üzenem hogy csak a hasamról meg a combomról raktam volna fel képet hogy csak én látom-e úgy vagy tényleg hájas! A fejem nem lett volna rajta a képen! A képfeltöltő alatt pedig azt a bigyuszt értettem amivel a mobilról lehet képet feltenni a gépre.
2010. szept. 20. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!