Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Utálom magam! L/14

Mit csináljak? Utálom magam! L/14

Figyelt kérdés
Nagy az orrom,pattanás van a homlokomon, túl kicsi a szemem, túl vastag a szám, formátlanok a fogaim, nem fehérek a fogaim,hájas, úszógumis k*rva nagy ronda hasam van, túl vastag a combom, szemüveges vagyok, rossz helyen vannak az anyajegyeim ráadásul szőrös a lábam meg a karom:hetente leborotválom és nem tart sokáig csak pár napig sima utána visszanő. "Ja, és olyan lapos vagyok elölről mint a lángos hátulról!,,
2010. aug. 27. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 A kérdező kommentje:
Képzeld van egy legjobb bnőm csak őt nem terhelem ezzel. -.-
2010. aug. 29. 15:07
 42/84 anonim ***** válasza:
sztem ugorj le egy hídról,troll...
2010. aug. 30. 18:47
 43/84 anonim ***** válasza:

nem tudom mit írtak a többiek,nem olvastam el,de adok tippeket.

Nagy az orrom:

próbáld meg elfogadni,később átszabathatod,illetve ha elmész egy kozmetikushoz ő tud segíteni hogy optikailag hogyan tudod csökkenteni.

pattanás van a homlokomon:

nyomd ki.bonyolult,mi??és használj rá tonikot meg lemosót

túl kicsi a szemem:nagyítsd optikailag

túl vastag a szám:minden hülyeséget kitalálsz????

formátlanok a fogaim:fogszabályzó

nem fehérek a fogaim:fogmosás minden evés után

hájas, úszógumis k*rva nagy ronda hasam van, túl vastag a combom:odafigyelsz mit és mennyit eszel,sport,nem hiszem el hogy nem segít

szemüveges vagyok:kontaklencse

rossz helyen vannak az anyajegyeim:lásd a vastag a szám alatt

szőr:gyantáztasd.

menzesz:mér ne jönne meg??ne sajnáltasd már magad minden hülyeséggel

2010. aug. 30. 22:22
 44/84 anonim ***** válasza:

Nos, mikor jön a fotó?:)

13/L

2010. szept. 1. 18:32
 45/84 anonim ***** válasza:
Nagyon radikálisan látod a dolgokat, de ez nem csoda, velem is volt így :D 13 évesen fiú létemre sírtam hogy milyen ronda vagyok aztán 2 múlva meg már tapadtak rám a csajok (nem dicsekvésképpen és nem azért, mert veled is így lesz) Nekem is nagy az orrom (igaz fiúba nem olyan probléma), a többin pedig segíthetsz! Ápold magad, légy kitartó! Persze az egész ott kezdődik hogy a nagy száj meg hasonlókat verd ki a fejedből, még sosem néztem meg egy lány száját se... Attól hogy a gép előtt sajnáltatod magad nem lesz jobb!
2010. szept. 1. 19:24
 46/84 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:24

Nálad a pont:D

Hátha ettől fölnyílik a szeme xD

13/L

2010. szept. 1. 19:30
 47/84 A kérdező kommentje:
A fotóra még várrni kell. Csak jövő héten kapk olyan bigyót amivel képet lehet felrakni.
2010. szept. 1. 19:43
 48/84 anonim ***** válasza:

Oké:)

De én 99,99%-ban fogadok rá, nagyon szép vagy:)

13/L

2010. szept. 1. 19:50
 49/84 Dryon válasza:
Esetleg Edzőterem? könyebb nőknek való alapgyakorlatok súlyzókkal és minden edzés végén 40 perc kardio ( stepper, futópad, szobabicikli). Figyelj oda arra, hogy mit eszel, amúgy meg ez úgyis múlandó állapot. A fogaidon a fogorvos segithet ( fehérítés, szabályozás).
2010. szept. 1. 19:54
 50/84 anonim ***** válasza:

Úgyan ezek a problémáim. Csak nem vagyok kövér.

Akkor jött meg az önbizalmam, amikor pasim lett. Nézd azt ami szép benned.

2010. szept. 1. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!