Mit csináljak? Utálom magam! L/14
Figyelt kérdés
Nagy az orrom,pattanás van a homlokomon, túl kicsi a szemem, túl vastag a szám, formátlanok a fogaim, nem fehérek a fogaim,hájas, úszógumis k*rva nagy ronda hasam van, túl vastag a combom, szemüveges vagyok, rossz helyen vannak az anyajegyeim ráadásul szőrös a lábam meg a karom:hetente leborotválom és nem tart sokáig csak pár napig sima utána visszanő. "Ja, és olyan lapos vagyok elölről mint a lángos hátulról!,,2010. aug. 27. 19:55
1/84 anonim válasza:
Már ne is haragudj ! de mi ezen hogyan tudunk segíteni ??
2/84 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyit fűznék hozzá a melleimről hogy a bal egy picit nagyobb is mint a másik.
2010. aug. 27. 20:09
3/84 A kérdező kommentje:
Ez kérdeztem! Hogy mit tudok csinálni?
2010. aug. 27. 20:10
4/84 anonim válasza:
De azt irtad uszogumis nagy hasad van:-)) Akkor, hogy vagy előlről lapos:-))??
Am fogadd el magad..sportolj.más tippem nincs
13/L
5/84 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a laposságot hogy alig van mellem. A sportolás meg sz*rt se ér már próbáltam.
2010. aug. 27. 20:11
6/84 anonim válasza:
ja...De fogadjuk..mások nem így gondolják..Csak te látod!!!
7/84 A kérdező kommentje:
Ráadásul még csak nem is menstruálok, valszeg nem is fogok és soha nem lehet gyerekem. Bár nem mintha lenne bárki is aki valaha akarna tőlem gyereket...:(
2010. aug. 27. 20:14
8/84 anonim válasza:
Légyszi írd már le ,hogy mit sportoltál eddig ,ami szerinted szart sem ért!
9/84 anonim válasza:
Néha mindenki érzi így magát, próbálj magadról elmondani jó dolgokat is. Mindent úgyse tudsz változtatni ,de amin tudsz azon változtass: mozogj kicsit többet, próbált ki a gyantát vagy az epilátort, menj el kozmetikushoz...
Remélem tudtam segíteni :) 13/L
10/84 A kérdező kommentje:
Táncoltam, tornáztam, futottam, úsztam.
2010. aug. 27. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!