Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Utálom magam! L/14

Mit csináljak? Utálom magam! L/14

Figyelt kérdés
Nagy az orrom,pattanás van a homlokomon, túl kicsi a szemem, túl vastag a szám, formátlanok a fogaim, nem fehérek a fogaim,hájas, úszógumis k*rva nagy ronda hasam van, túl vastag a combom, szemüveges vagyok, rossz helyen vannak az anyajegyeim ráadásul szőrös a lábam meg a karom:hetente leborotválom és nem tart sokáig csak pár napig sima utána visszanő. "Ja, és olyan lapos vagyok elölről mint a lángos hátulról!,,
2010. aug. 27. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
Es ,,bigyusz,, meg mindiig nincs?^^
2010. okt. 13. 14:34
 72/84 anonim ***** válasza:
usb...-.-
2010. okt. 13. 16:22
 73/84 A kérdező kommentje:
De van. Csak nem tom hogy kell elmenteni a képeket amiket behoz amikor bedugom. Tom, hülye vagyok és szégyellem mmagam. Elmondaná vki hogy h kell? XD
2010. okt. 14. 18:09
 74/84 anonim ***** válasza:

Bedugod, behozza képeket. Rákattintasz jobb gombbal arra a képre amit fel szeretnél tenni a gépre. Ott rámész arra hogy másolás. kiválasztasz a gépen egy mappát ahova másolni szeretnéd. ott is kattintasz a jobb gombbal, és rámész arra hogy beillesztés. Aztán megnyitod a böngészőt. [link] ide fel tudsz tölteni képet. Megnyomod hogy tallózás. Kiad egy ablakot, ott kiválasztod azt a mappát ahova a képet mentetted, kiválasztod a képet, rákattintasz( asszem 2x) megnyomod hogy feltöltés. akkor ha fel van töltve a privát linket másold ki és illeszd be a a kommentedbe.

jobban nemtudom leírni remélem megérted..-.-"

2010. okt. 16. 21:37
 75/84 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 10-13 14:34 vagyok:D

Nemazéért írtam a bigyuszt,mert nemtudom miaz:D Csak a kérdező igy fogalmazott!:D;;)

2010. okt. 16. 21:50
 76/84 anonim ***** válasza:
Hol a kép? Hol a kép?
2010. okt. 17. 09:49
 77/84 A kérdező kommentje:
Ma már nincs rá lehetőség. Azt nem részletezném hogy miért...de holnap vagy hnap után tuti meglesz.
2010. okt. 17. 18:02
 78/84 anonim ***** válasza:
Két hónapja hitegetsz bennünket.
2010. okt. 18. 08:57
 79/84 A kérdező kommentje:
Azért épp nem 2 hónapja. -.- De ha ilyen vagy akk nem is teszem fel, úgyis csak fújolnátok meg kiröhögnétek. :(
2010. okt. 18. 18:38
 80/84 anonim ***** válasza:
De, pont 27-én lesz két hónapja. Egyébként meg honnan tudod, hogy fújolnánk meg kinevetnénk, senkit nem szoktam kinevetni, azért ahogy kinéz. Egyébként ha érdekel nekem is nagy a hasam és vastag a combom, a lábam szőrös (de ez ellen a legkönnyebb tenni). Ja, amúgy 33 éves vagyok, úgyhogy nem valószínű, hogy én foglak kinevetni. Amikor 14 éves voltam, én sem tetszettem magamnak, de most már azt kívánom bárcsak úgy néznék ki, mint akkor.
2010. okt. 19. 14:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!