Utálom magam, hogy nem sikerül. Elegem van, kezdem feladni a dolgokat. Félek nap mint nap, hogy mi jön elő, hogy mi az az újabb dolog ami miatt megint nem sikerült?
szió. nyugi. ha előjön valami, az csak jó, mert akkor van rá megoldás, hidd el, rosszabb, ha nem tudják mi a baj,mert minden rendben levőnek tűnik.
ne görcsölj annyira, es ne stresszelj, az is befolyásolja a fogantatást, hidd el. nem tudom, mióta probalkoztok, de par honap után tartsatok egy kis szunetet, es foglalkozzatok csak egymassal a paroddal, lelkileg is feltoltodsz, es a parodtol sem hidegulsz el, nem csak "amiatt" fogtok szerelmeskedni.
nagyon, nagyon sok módszer van a babara, sok sok lepcso, amit vegig kell jarni, kitartást kivanok hozza. es ne felj, tenyleg, minden rendben lesz, hidd el.
ja, es tudom milyen a negativ tesztet bamulni, kerlek emiatt ne hibaztasd magad, felesleges, es ne is utald magad!
ezeket mindenki átéli, a szerencsésebbje kevesebbszer, a kevesbe szerencsesek tobbszor.. de szerintem a legtobbunk itt nagyon is jol ismeri ezt az erzest
A nővéremék 3 éve várnak,hogy legyen babájuk és most úgy néz ki sikerült!
Ne add fel, bár biztosan nehéz,de hidd el belőled is lesz egyszer anyuka!
Méghozzá szuper!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!