Mit csináljak? Utálom magam! L/14
szerintem is tök szép lehetsz,csak csúnyának látod magadat.
[egyszer már válaszoltam.:D]
Mi lenne ha abbahagynád az önsajnálat, és elgondolkoznál azon hogy ha nem itt pötyögtetnél, hanem inkább elmennél tornázni. Pl RSG. Lehet szebb lenne az alakod, sőt nem is lehet hanem biztos. Moss fogat gyakrabban fogfehérítős fogkrémmel, születésnapodra kérj az egész családtól egy fogszabályzót. dobják össze a pénzt. Válassz szebb szemüveget vagy lencsét. ÉTKEZZ EGÉSZSÉGESEN. Ne kóla hamburgerrel, hanem saláta meg gyümölcs lé vagy ásványvíz. Körülbelül 1 év alatt látható változás lesz. DE fél év alatt is lehet tökéletes alakod egy kis Rubint Réka tornával, tesómnak szülés után bevált, egészséges étkezéssel. Arcodra meg kozmetikus.
17L
Tényleg, az egy jó ötlet, amit egy korábbi válaszoló írt: gyűjtsd össze, mi az, amit szépnek találsz magadon (melyik testrészed). Írj néhány dolgot, ami szerinted szép benned. Mert hogy a kérdésben már frankón felsoroltad, hogy mi nem tetszik magadban, de nem hiszem el, hogy nincs olyan, ami TETSZIK! Rajta, írd össze!!!
Ha ez megvan, akkor a következő lépés az lesz, hogy ezeket a dolgokat kell majd hangsúlyoznod magadban.
Én is arra gondoltam, hogy lehet, hogy szép vagy, csak nem úgy látod magadat. A pattanásokat el lehet mulasztani, a többivel pedig szerintem nincs probléma, ha úgy jobban érzed magad, akkor próbálj meg tenni valamit azért, hogy számodra szebb legyél. A kis mellel nem tudom, mi a baj, nekem tetszik, ha kicsi. A szemüveggel sincs semmi baj, szerintem nagyon jól állhat, de ha az megnyugtat, hát használj kontaktlencsét(nekem is az van). Ha teszel föl magadról képet, úgy jobban lehet látni tényleg :)
16/F
Uff. Rengeteg kommentet nem olvastam el, de azért hátha tudlak biztatni picit, néhány év távlatából:
-Örülj, hogy apád azt mondta szép vagy, én erre vágytam világ életemben, sosem tette...
-pattanások: azt mondták nekem, kamasz korban van csak, majd elmúlnak, nem így lett, más azt mondta, ha majd élek nemi életet, elmúlik, nem így lett, más azt mondta, majd ha szülök egy gyereket, elmúlnak, nem így lett. Két gyerek után is ahogy elmúlik egy óriáspattanás, amit nem győzök korrektorozni, jön helyette egy másik... A férjem mégis így szeret, azt mondja, azok hozzám tartoznak...
-menstruáció: nekem is marha későn jött meg, már gimis voltam. Viszont így nagy esélyed van, hogy a cicijeid még nőni fognak!
(Ha mindenki azt hiszi az osztályból, hogy neked már megvan, akkor lehet, hogy Te is csak azt hiszed, hogy mindenki másnak megvan, és valójában alig néhányak van tényleg... :o)
-MINDEN nő egyik melle kisebb, mint a másik, csak a plakátokon vagy szilikonos cicák vannak, vagy olyan melltartóban virítanak, amiben az eltérés nem látszik (ezt Te is megteheted, ha ennyire zavar)
-az anyajegyek egyes férfiak szerint kifejezetten szexik!
-ha szoknyát viselsz, a combod vastagsága nem látszik (már ha tényleg túl vastag)
-én is ovis koromtól szemüveges voltam, anyám csak 18 évesen engedte meg a lencsét. Túléltem.
Együtt érzek Veled, de ne add fel, mert ez az időszak gyorsan elmúlik. Próbáld az időd és energiád olyan dolgokra fordítani, amik hasznosak. Tanulj, olvass, keress hobbit, baráti kapcsolatokat stb.
Kitartás!
33/N
Pattanások: nem szabad nyomogatni. Megelőzni kell:
1. ne egyél sok csokit
2. hozzáértő kozmetikussal távolíttasd el a miteszereket. Akkor nem fognak begyulladni és nem lesz belőlük pattanás.
És még egy: szeresd magad, hisz másokat is csak akkor tudsz szeretni, ha magadat szereted.
Akármilyen is vagy, belőled csak egy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!