Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Utálom magam! L/14

Mit csináljak? Utálom magam! L/14

Figyelt kérdés
Nagy az orrom,pattanás van a homlokomon, túl kicsi a szemem, túl vastag a szám, formátlanok a fogaim, nem fehérek a fogaim,hájas, úszógumis k*rva nagy ronda hasam van, túl vastag a combom, szemüveges vagyok, rossz helyen vannak az anyajegyeim ráadásul szőrös a lábam meg a karom:hetente leborotválom és nem tart sokáig csak pár napig sima utána visszanő. "Ja, és olyan lapos vagyok elölről mint a lángos hátulról!,,
2010. aug. 27. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim válasza:
Annak pedig örülj ,hogy még nem jött meg , nincs vele probléma, és úszni is bármikor mehetsz. 20:19-es voltam.
2010. aug. 27. 20:21
 12/84 anonim ***** válasza:
61%
Menj el bőrgyógyászhoz a pattanásaiddal, a vastag száddal pedig plasztikai sebészhez , a fehér fogakért ajánlom a fogkrém és fogkefe kombinációt,esetleg a fogfehérítést.A túlsúlyod miatt keresd fel az orvosod , ő majd segíteni fog,szemüveg helyett használj kontaktlencsét, a szőrös lábadat és karodat pedig borotváld gyakrabban. Remélem tudtam segíteni.
2010. aug. 27. 20:22
 13/84 anonim ***** válasza:
85%
El fog múlni pár hónapon belül.Mindenkinek van ilyen időszaka.
2010. aug. 27. 20:23
 14/84 A kérdező kommentje:
Köszi 20:19-es de a kozmetikus nem fog menni mert engem alig engednek el valahová ráadásul még mérgesek is lennének a szüleim hogy ilyenekre költöm a pénzt. Mert szerintük az ilyesmi hülyeség. Egyszer látta apa ahogy tükörbe nézek eltorzul az arcom aztán próbálom kinyomni a pattanásom ami nem sikerült csak összenyomorgattam, erre kétszer akkora lett mint volt ráadásul lángoló vörös én meg majdnem elbőgtem magam. Apa megkérdezte mi a baj én meg azt mondtam hogy ronda vagyok az van! Erre ő hogy dehogy vagy ronda nagyon is szép vagy. Tudom hogy csak azért mondta mert a lánya vagyok és nem akar megbántani.
2010. aug. 27. 20:27
 15/84 A kérdező kommentje:
A melleimmel tudnék mit kezdeni, azt hallottam a fogamzásgátlótól megnő. De most hogy mondjam h vegyünk már fogamzásgátlót?! Kicsit se gyanús. Nem hinném hogy bárki is bevenné hogy csak mellnövesztés miatt akarom szedni. :/
2010. aug. 27. 20:30
 16/84 A kérdező kommentje:
De idegesít hogy még nincs mert az osztályba már minden lánynak van! Természetesen úgy tudják hogy már nekem is van de attól én még ugyanúgy rosszul érzem magam. A számmal kapcsolatban meg annyit h annyira nem durva, még bnőm mondta is h bár neki lenne ilyen szája mert neki szinte csak egy vonal amit nagyon utál. Ettől függetlenül úgyse lenne pénzem műtétre. A fogkefét meg fogkrémet meg nyugi van, ismerem. :)
2010. aug. 27. 20:35
 17/84 anonim ***** válasza:
81%
Ennyi idős koromban én is szemüveges, pattanásos, dagi vastag combú voltam, aztán ahogy teltek az éves egyre kikupálódtam. Most nekem van a legjobb képű férjem a barátnőim között és két gyönyörű lányom van 34 évesen. Hidd el te is változol! Igaz most sem vagyok nádszálvékony, de ez nem is tetszik minden pasinak. Ennyi idősen én is sokat ettem, azért voltam dagi, próbálj meg fogyózni, mozogni. A borotválást meg felejsd el, attól még gyorsabban nő a szőr, epilálj vagy gyantáztass. Szemüveg helyett kontaktlencse. A cicik meg most kezdenek nőni ennyi idős korban. Attól hogy nem menstruálsz ennyi idősen meg még simán lehet gyereked. Úgyhogy ne utáld magad!
2010. aug. 27. 20:37
 18/84 anonim ***** válasza:
80%

én is csak annyit tudok,mondani,hogy szedd össze ajó tulajdonságaidat.[olyan nincs,hogy nincsen semmi jó rajtad:)]

13/L

2010. aug. 27. 20:39
 19/84 anonim ***** válasza:
79%

Ha fogyni akarsz tornázz és étkezz egészségesen!

A fogaidra ott a fogszabályzó. Ha nem elég fehér, van direkt olyan fogkrém ami rendszeres használattal lassan egy kicsit fehérít rajta, de ne igyál sok teát, ha iszol kávét akkor azt se, a kólát és a legtöbb cukros italt kerüld.

A szemüveg helyett használj kontaktlencsét.

Az anyajegyeidet fedd el alapozóval.

A szőrödet pedig továbbra is borotváld vagy gyantázd (ez tovább tart) mindenkinek visszanő pár napon belül úgy hogy ez ellen nem tehetsz semmit. Ha csak később nemmész el egy lézeres szőrtelenítésre.

Ami a laposságot illeti, még megnőhet. Ha nem fog, hát ez van. Vagy elfogadod vagy plasztika.

Az orrodat vagy elfogadod, vagy szintén marad a későbbi plasztika.

A pattanások idővel elmúlnak, ezen mindenki átmegy.

Túl kicsi a szemed??? Túl vastag a szád???Pfff

Szóval mit csinálj???Válassz, vagy életed hátralévő részét úgy éled le, hogy utálod magad, vagy a tükörbe nézel és elfogadod hogy ez vagy te.

Ja és a torna rajtad is segít, HA elég kitartó vagy és nem adod fel és HA nem zabálod tele magad hizlaló ételekkel.

2010. aug. 27. 20:47
 20/84 anonim ***** válasza:

Na tudod mit? Nyakadtól lefele készíts magadrol 1 képet...Töltsd fel a kepfeltoltes.hu- ra és rakd ki ide a linket. Elmondjuk az őszinte véleményk, rendben?:)

13/L

2010. aug. 27. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!